آیا دین اسلام، برای کنترل کردن فقرا و مردم ضعیف به نفع حاکمان و صاحبان قدرت است؟ پس این حدیث پیامبرﷺ چیست که بزرگترین جهاد را مقابله با حاکم ستمگر میداند؟!
باز هم مشکل همیشگی ما با ملحدین خاورمیانه این است که آنها صرفا نقش بارکِش را دارند و شبهات ناباوران غربی علیه دین مسیحیتِ تحریفشده توسط کلیسا را خوانده و ترجمه میکنند و آن را برای مقابله با دین اسلام، میان مسلمانان پخش میکنند و افراد ناآگاهی هم که چیزی از دین اسلام نمیدانند، سخنان آنها را مانند طوطی، بازگو و پخش میکنند و این سخنان این گونه سر زبانها میفتد!
راهبان و کشیشان کلیسا، با تحریف مسیحیت و به بردگی کشیدن مردم به وسیلهی دین تحریف شده در قرون وسطی و با تایید و حمایت از پادشاهان ظالم در آن حکومتها، باعث دینستیزی مردمان آن منطقه شدند و بعدها هم نویسندگان و متفکران ناباور غربی، سخنان زیادی را نه علیه «دین کلیسا» بلکه مستقیم علیه خود «دین» عنوان کردند. درحالی که ما در اسلام، آیات و احادیث زیادی را میبینیم که به ظلمستیزی و مبارزه با ظالمان و امر به معروف و نهی از منکر (که از بزرگترین امر به معروف و نهی از منکرها، اصلاح حاکمان و مقابله با ظلم ظالمان و قدرتمندان است) تشویق میکند.
بله درست است که امکان سوءاستفاده از دین توسط افراد وجود دارد. همچنین دینهای ساختگی وجود دارند که هدفشان کنترل مردم یا هر موضوع دیگری بوده است اما شریعتهای الهی، از این موارد بسیار دور هستند و اسلام (به عنوان آخرین و تنها دین الهی که از تحریف و تغییر، مصون مانده است) به عدم پذیرش ظلم و ارزشمندبودن ظلمستیزی بسیار پرداخته است. اگر افرادی هم از دین اسلام برای اهدافی دیگر استفاده کنند، در اینجا انگشت اتهام به سمت آن افراد است و نه خود دین، همانگونه که استفاده نادرست از علم و ساخت بمب اتم و سلاحهای کشتار جمعی، باعث میشود انگشت اتهام به سمت افراد گرفته شود و نه خود علم.
در ضمن اگر دین اسلام برای کنترل و سرکوب فقرا و مستضعفان بود، هرگز زکات و صدقه و انواع کمکها و آزادسازی برده و... در اسلام وجود نمیداشت و زکات بعنوان اصلی از اصول اسلام و مسلمانی، نمیبود.
همچنین میان اعتراض و دعا، تضادی نیست و چه بسا آنانی که علیه ظلم اعتراض میکنند، بر لبهایشان هم دعا جاریست و هم نزد خالقشان به آنان اعتراض میکنند و هم در مقابل خودشان.
پخش و تاثیرگذاری بیشتر شبهات، به علت ناآگاهی افرادی است که گمان میکنند اسلام را شناختهاند اما در واقع چیزی جز آداب و رسوم جامعهای که در آن به عنوان مسلمان بدنیا آمدهاند و سخنان رایج میان مردم، از دین اسلام نمیدانند وگرنه اکثر شبهات برایشان بیارزشترین و مضحکترین سخنان میبود.
منبع: کانال «رد شبهات ملحدین»