منابع مردمی بانک آینده از مرز 300 همت عبور کرد؛ رشد 8 درصدی منابع بانک آینده طی 4 ماه

منابع مردمی بانک آینده با رشدی چشمگیر نسبت به سال گذشته، مرز 300 همت (سی‌صد هزار میلیارد تومان) را پشت سر گذاشت.
کد خبر: ۱۲۴۹۳۹۹
|
۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۸ 22 July 2024
|
3367 بازدید

منابع مردمی بانک آینده از مرز 300 همت عبور کرد؛ رشد 8 درصدی منابع بانک آینده طی 4 ماه

به‌گزارش تابناک به نقل از روابط‌عمومی بانک آینده؛ بانک آینده با اجرای برنامه‌های عملیاتی ویژه در راستای ارتقای عملیات بانکداری و در ادامه مسیر رو به رشد خود، در چهار ماه گذشته رشد تقریبی 8 درصدی را در شاخص منابع‌ و طی 6 ماه اخیر رشد 11 درصدی تعداد مشتریان را تجربه کرده است.
بر اساس این گزارش، منابع مردمی بانک آینده از 285 همت در پایان سال گذشته به 300 همت رسیده است که این وضعیت نشان از تثبیت موقعیت این بانک، افزایش منابع پایدار، برنامه‌ریزی برای دست‌یابی به شاخص‌های برنامه عملیاتی و تحقق اهداف استراتژیک آن دارد.
همچنین باید به این موضوع مهم اشاره کرد که چهار ماهه نخست سال 1403 یکی از بهترین مقاطع عملکردی بانک آینده به‌ویژه از نقطه‌نظر جذب منابع ارزان‌قیمت و بهبود ترکیب منابع بانک به‌شمار می‌رود. 

در همین راستا، در بازه‌زمانی آغاز سال 1403 تا 31 تیرماه سال جاری می‌توان به رشد قریب به 7 درصدی سپرده‌ قرض‌الحسنه پس‌انداز و رشد نزدیک به 6 درصدی سپرده‌های سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت و نیز افزایش تقریبی 8 درصدی سپرده‌های سرمایه‌گذاری بلندمدت در مقایسه با پایان سال گذشته اشاره کرد. 
جهش عملکردی و تحقق شاخص‌های مالی و برنامه‌های عملیاتی، منحصر به افزایش منابع مردمی بانک و افزایش تعداد مشتریان نبوده بلکه افزایش تعداد شعب مثبت از 30 شعبه به بیش از 244 شعبه، وصول 17 همتی مطالبات این بانک و همچنین برگزاری 4 مرحله مزایده املاک تملیکی و مازاد با بیش از 459 ردیف به‌منظور مولدسازی دارایی‌ها و با هدف ارتقای نظام مالی، بخشی از دستاوردها و عملکرد مطلوب بانک آینده از آغاز سال 1403 تا کنون بوده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟