در چهارمین روز هفته؛

شاخص کل بورس قد کشید/پتروشیمی‌ها و پالایشی‌ها در صدر

شاخص کل بورس در دومین روز مرداد سال جاری، با افزایش همراه شد و با بازدهی ۰.۴۱ درصدی را به ثبت رساند.
کد خبر: ۱۲۴۹۵۵۲
|
۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵ 23 July 2024
|
3060 بازدید

به گزارش خبرنگار تابناک، در معاملات امروز بازار سهام، شاخص کل بورس که در سه روز گذشته روند نزولی را تجربه کرده بود، با افزایش همراه شد و با رشد ۸۹۶۰ واحدی به سطح ۲ میلیون و ۱۷۷ هزار واحد رسید.

شاخص کل بورس قد کشید

این در حالی است که سایر شاخص‌های منتخب بازار نیز به رنگ سبز در آمدند. به عنوان نمونه، شاخص کل هم وزن در دومین روز مردادماه، با افزایش ۲۷۴۸ واحدی به جایگاه ۶۹۶ هزار و ۳۰۱ واحد رسید.

سبزپوشی بورس در حالی است که امروز سهامدارن بازار سرمایه در تالار بورس بیش از ۲۲۳ هزار معامله به ارزش ۴۸ هزار و ۶۷۴ میلیارد ریال انجام دادند و در نهایت ۵ میلیارد و ۹۶۱ میلیون سهم و حق تقدم را معامله کردند.

در پایان بازار امروز، نماد پارسان متعلق به گسترش نفت و گاز پارسیان بیشترین تاثیر مثبت را در افزایش شاخص کل بورس داشت و پس از آن نماد‌های شپدیس، شپنا، شبندر، نوری، بوعلی و شیراز در رشد شاخص نقش داشتند.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟