به گزارش تابناک ورزشی، انتخابی کشتی آمریکا همیشه جذابیتهای خودش را در کنار سورپرایزهایش داشته است. انتخابی سال گذشته آنها یک اتفاق بسیار ویژه داشت، شکست رکورددار مدال کشتی آمریکا مقابل کشتیگیری که سابقه اعتیاد داشته و زندگیاش تا مرز نابودی پیش رفته است.
بردن جردن باروز، در آن روزهایی که با وجود سن و سالش تنها به واسطه داشتن زندگی سالم و انجام تمرینات منظم همچنان در اوج بود، قطعاً کار بسیار سختی به نظر میرسید. چیزی که چندین کشتیگیر مدعی ایران سالها از پس آن برنیامده بودند و در نهایت این علی سوادکوهی بود که طلسم را شکست. سوادکوهی که اصولاً در تک کشتیها بسیار خوب است و پیش و پس از آن نیز قهرمانان به نام دیگری را شکست داد، توانست جردن باروزی را که بردنش برای کشتی ایران آرزو شده بود، در جامجهانی آمریکا شکست دهد.
در روزهایی که جردن باروز بعد از دو سال متوالی قهرمان جهان شدن در وزن ۷۹ کیلوگرم، دوبنده تیم ملی کشورش را در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ بلگراد از دست داد، خیلیها بر این باور بودند که برنده این کشتیگیر مثل خود او روی سکوست.
محمد نخودی نماینده ۷۹ کیلوگرم ایران بود که دو سال متوالی و در دو فینال مغلوب جردن باروز شده بود و مشخصاً از این حریف ترس داشت. او باوجود توانمندیهای بالای فنیاش، چون باور بردن باروز را در خود نداشت، هر دو فینال را به کشتیگیر آمریکایی باخت و پس از شکست باروز در انتخابی آمریکا، حالا همه چنس مارستلر را برای نخودی نقد کرده و او را حریف خطرناکی میدانستند که توانسته باروز را حذف کند.
با این وجود کادرفنی وقت ایران بابت شکست باروز خوشحال بود و نگرانیای از مصاف محمد نخودی با برنده این کشتیگیر نداشت چراکه قبلا نخودی چنس مارستلر را مقتدرانه برده بود. اما از سوی رسانههای آمریکایی، تبلیغ زیادی روی مارستلر و جاهطلبیهایش میشد. چنس مارستلری که پیش از آن درگیر اعتیاد بوده و زندگیاش تا مرز نابودی پیش رفته بود اما بعد از ترک، به دنبال زندگی سالم رفته و دائم از انگیزه بالایش برای فتح سکوی اولی جهان صحبت میکرد.
استناد به این مصاحبهها و گزارش رسانههای خارجی از جاهطلبی این کشتیگیر، مبارزه او با محمد نخودی را حساس کرده بود اما چیزی که در عمل اتفاق افتاد، شکست مفتضحانه او در مرحله مقدماتی و حذف از مسابقات بود. مارستلر هرگز به رقابت با نخودی نرسید و البته نماینده ایران هم در حالی که در نبود جردن باروز بهترین فرصت را داشت که کارنامه خود را به یک طلا مزین کند، مقابل حریف روس تن به شکست داد و در نهایت مدال برنز جهان را به دست آورد.
اکنون آرون بروکس هم که با عبور از دیوید تیلور به المپیک رسیده و همه او را حریف حسن یزدانی میپندارند، میتواند چنس مارستلر دیگری باشد که هرگز به رقابت با کشتیگیر ایران نرسد. برنده دیوید تیلور که حالا خیلیها روی او حساب ویژهای باز کردهاند، فعلا بزرگترین دستاوردش همین بردن جادوگر است و مثل چنس مارستلرِ ۲۰۲۳، بدون رنک وارد مسابقات خواهد شد.
حقیقت امر این است که مبارزه یزدانی -بروکس، هندوانه دربسته است، در عین حال که ممکن است مثل چنس مارستلر، این کشتیگیر حتی به مبارزه با حسن یزدانی نرسد و مقابل حریف دیگری تن به شکست دهد. در صورت رویارویی دو حریف، اگر بروکس مثل تیلور راهِ از کار انداختن زیر کتفهای حسن یزدانی را پیدا نکرده باشد، مقابل نماینده ایران چارهای جز شکست ندارد، اما اگر مقابل زیرکتفها خاص یزدانی مقاومت کند، میتواند به بردن این کشتیگیر امیدوار باشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.