عکس آرشیوی است.
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، روز گذشته مطلبی در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر این که برخی از مراکز درمانی، برای سوق دادن بیماران بدحال به پذیرش در بیمارستان خودشان، مبلغی را به آمبولانسها پرداخت میکنند تا این بیماران را به مراکز درمانی موردنظر خودشان منتقل کند.
در همین راستا اسماعیل فراهانی؛ معاون فنی و عملیات اورژانس استان تهران در این رابطه اظهار کرد: سیستم ارجاع اورژانس ۱۱۵ به طوری پایهریزی شده که اجازه هیچ تخلفی در رابطه با انتقال بیمار نمیدهد.
وی افزود: در عین حال براساس ابلاغیه سازمان اورژانس کشور به اورژانس استان تهران، مسئولیت نظارت و بازدید و ارزیابی عملکرد ناوگان آمبولانس بخش خصوصی که ۲۶۴ دستگاه آمبولانس را در تهران شامل میشود به اورژانس تهران محول شده است و ۳۸ مرکز دارای مجوز ارائه خدمات آمبولانس خصوصی شامل مراکز خدمات آمبولانس خصوصی، مراکز درمانی، شرکتها و سازمانهایی که بر اساس شرح وظایف و فعالیتشان از آمبولانس استفاده میکنند وجود دارد.
فراهانی ادامه داد: همکاران ما در اورژانس استان تهران به صورت دورهای و منظم به طور شبانهروزی نظارتها و بازدیدها را از این مراکز که خدمات آمبولانس خصوصی ارائه میکنند انجام میدهند و تمام فعالیت این مراکز مورد ارزیابی قرار گرفته و نواقص و مشکلاتی که در هر زمینهای وجود داشت به دانشگاههای علوم پزشکی ارجاع داده شده است.
وی گفت: در تهران پیش از این ۳۰ دستگاه آمبولانس در حال فعالیت بودند که مجوز نداشتند و منجر به تهدید سلامت مردم شده بودند. اداره آمبولانس خصوصی و بخش نظارتی اورژانس تهران، این ۳۰ دستگاه را شناسایی کردند و از طریق مراجع قضایی پیگیریهای لازم را انجام و دستگاهها را از چرخه خدمترسانی در تهران خارج کردند.
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس استان تهران با اشاره به نظارت بر تبلیغات آمبولانسهای خصوصی در فضای مجازی نیز گفت: ۳۹ نفر از افرادی که تبلیغات خدمات آمبولانس خصوصی را در فضای مجازی انجام داده بودند نیز به مراجع انتظامی و پلیس فتا و دادسرا ارجاع داده شدند و برخوردهای قانونی لازم با این افراد انجام گرفته است.
فراهانی خاطرنشان کرد: با تخلفاتی که در حوزه آمبولانسهای خصوصی صورت میگیرد از جمله ارائه خدمات توسط آمبولانسهای بدون مجوز و عدم اجرای ضوابط پذیرش و انتقال بیماران و پذیرش درمراکز درمانی برخورد میشود.