نبض خبر
سخنان پزشکیان که باعث رای آوردن کل کابینه شد
مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز پیش از رای گیری برای کابینه دولت چهاردهم گفت: هیچ وزیری را برای تقابل نیاوردم و در مورد هریک از پیشنهادها مشورت شده است. همه وزرای پیشنهادی هماهنگ شدند و آمدند. برخی ها که تفاهم نبود وارد لیست نکردیم. برای وحدت کوتاه آمدم و کوتاه هم میآیم. او گفت «با سازمانهای امنیتی و وزرات اطلاعات و اطلاعات سپاه توافق کردیم.» آقای پزشکیان گفت امکان ندارد کسی را بدون مشورت آورده باشم. رئیس جمهور در دفاع از ورزای پیشنهادی در صحن علنی مجلس گفت: «قبل از اینکه لیست وزرای پیشنهادی را بدهیم رهبر انقلاب عراقچی را قبول کردند و گفتند خوب است. پیش آقا بودم، همانجا گفت تلفن بزنید به صالحی که قبول کند. خانم صادق را به فرموده رهبرانقلاب برای وزارت راه انتخاب کردیم.» این بخش از سخنان پزشکیان که منجر به رای آوردن کل هیات وزیران شد را میبینید و میشنوید.
دیدگاهها (22)
آقای پزشکیان دمت گرم
لطفا برای مصوبه کنکور رای گیری کن خود دانش آموزان تصمیم بگیرن
من که عشق کردم شما رو نمی دونم .
انشاء الله پزشکیان به وعده های خود عمل کند ایشان گفته: مردم از ما یک زندگی معمولی میخواهند که آن را برایشان حرام کردیم.
جوانان برای یک زندگی معمولی، شغل معمولی، حقوق و در آمد معمولی (بالای خط فقر)، مسکن معمولی، اتومبیل معمولی، قدرت خرید معمولی، از جمله خرید گوشت به مقدار کافی، میوه به مقدار کافی ، پوشاک به مقدار کافی، قدرت رفتن به مسافرت به مقدار کافی و معمولی، تفریحات سالم معمولی، نیاز دارند.
سالی که نکوست از مردادش پیداست . خوشحالم که در دور اول رای ندادم و متاسفم از رایی که بار دوم دادم
عالی بود.
فیلم هندی
سلام دکتر ممنون از صحبتهای شما و تشکر از مجلس که به کل کابینه رای دادن انشااله گره ای از کار مردم باز شود
امان از این پزشکیان با این صراحت گفتار!!!
و ناگهان پزشکیان!!!
همه سخنرانی یکطرف آخرش خیلی جذاب بود رای بدین دولت تشکیل بشه دیگه تامام
مردم در تشکیل یک زندگی معمولی مانده اند بحث
مسکن، شغل و درآمد معمولی و ازدواج در راس برنامه ها باشد.
پزشکیان برای یک زندگی معمولی
فقط همتی زیادیه فکر کنم چون ایشون تا دلار ۲ ماه ثابت میموند سریع میومد داد و بیداد میکرد که دلارو سرکوب کردید! اما وقتی دوشبه ۱۰ تومن میرفت روش هیچ حرفی نمیزد!!!
آقای همتی چرا دستت می لرزه؟
اگر رفقای ذر سایه مثل همیشه چوب لای چرخ نگذارند شاید اوضاع بهبود پیدا کند
برای همین جهان سومی میمانیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
سلام درود بر پرفسور پزشکیان عزیز
عالی
خدا به پزشکیان کمک کند. مرد صادق و اهل عمل. بهترین کار جلب نظر همه دلسوزان کشور است که ایشان به نحو احسن درحال انجامش هستند.
اقای پزشکیان سه تاکار ازت میخایم فیلترینگ افغان هامعیشت این سه تاروانجام بدی ده باردیگه هم کاندیدیدبشی بهدرای میدیم
فراهم کردن یک زندگی معمولی برای همه مردم ایران
لغو مصبه کنکور هم اضافه کن
اقای پزشکیان خداکنه تااخرحرفت فقط مردم باش
دکتر افتخار کردم به رایی که دادم دمت گرم
دیدگاه خود را بنویسید