به گزارش خبرنگار تابناک، با سکانداری محمد اتابک در وزارت صمت، حالا نوبت به تغییرات در معاونتهای وزارت صمت رسیده است.
در این باره، یک منبع آگاه به خبرنگار تابناک گفت: مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت بهزودی تغییر خواهد کرد و محمدعلی دهقان دهنوی بهعنوان رئیس جدید این سازمان و معاون وزیر صمت معرفی خواهد شد. در حال حاضر، استعلام دهقان دهنوی از نهادهای مربوطه، مثبت اعلام شده است و مانعی بر سر راه ریاست سازمان توسعه تجارت برای این مدیر ۴۶ساله نیست و وی به زودی راهی ساختمان این سازمان در نمایشگاه بینالمللی خواهد شد.
دهقان دهنوی دارای مدرک تحصیلی دکتری اقتصاد صنعتی از دانشگاه تربیت مدرس است و سوابق اجرایی در بخشهایی همچون ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار پیش از حضور مجید عشقی در بورس را دارد. وی همچنین پیشتر معاون وزیر اقتصاد در دولت دوازدهم، معاون آموزشی مؤسسه آموزش بانکداری ایران، عضو هیئت مدیره بانک مسکن، مشاور مدیریت مالی و اداری قوه قضائیه، مشاوره اقتصادی و برنامهریزی بانکهایی نظیر قوامین، ایران و ونزوئلا و مهر ایران بوده است.
آخرین رئیس سازمان بورس در دولت روحانی در شرایطی به یک قدمی سازمان توسعه تجارت رسیده است که شهریورماه سال گذشته، با حکم عباس علی آبادی، وزیر صمتِ دولت سیزدهم، مهدی ضیغمی به عنوان رئیس سازمان توسعه تجارت و معاون وزیر منصوب شده بود. انتصابی که با انتقاد فعالان اقتصادی و بخش خصوصی مواجه شد. این در حالی بود که مهدی ضیغمی فرزند علیرضا ضیغمی است، شخصی که به دلیل حضورش در شرکت های و هیات مدیره های مختلف شرکت های نفتی به ابوالمشاغل نفت مشهور است.
علیرضا ضیغمی، در سالهای اخیر موفق به تصاحب چندین پست شده بود و نقش مهمی در چینش برخی از مدیران نفتی دولت سیزدهم نیز داشت و حالا به نظر میرسد با تغییر دولت و تیم اقتصادی آن، پدر و پسر به پایان فعالیت در دولت سلام خواهند کرد؛ بهگونهای که در گام نخست، به زودی شاهد برکناری فرزند ابوالمشاغل از یکی از مهمترین سازمانهای تجاری و اقتصادی کشور خواهیم بود. انتصابی که به نظر می رسد حمایت پدر خود را در پشت پرده دارد، از شهریور پارسال تا به امروز، خسارات مختلفی در حوزه تجارت خارجی کشور، وقفه طولانی مدت در واردات خودرو و گلایه بسیار زیاد تولیدکنندگان در زمینههایی همچون وقفه طولانی ثبت سفارش به همراه داشته است و حال انتظار میرود تا ریل تجارت دوباره بر مسیر کارشناسی خود بازگردد و تجارت خارجی با تراز مثبت شکوفا شود.