آخرین خبراقای فوتبال ایران درگذشت
11 دیدگاه14 بازدید ثبت‌شدهفیلم
طبیعت و جغرافیا
«عمو یاسین» حامی سگ های ولگرد چه می‌کند؟!تعداد بازدید: 4
ویدیوی این خبر در دسترس نیست.

حیات وحش

«عمو یاسین» حامی سگ های ولگرد چه می‌کند؟!

بسیاری از افراد با انگیزه‌های مختلف مثل جلب توجه در شبکه‌های اجتماعی اقدام به تغذیه سگ‌های ولگرد در حاشیه شهر‌ها می‌کنند؛ اقدامی که با افزایش جمعیت این سگ‌ها باعث برهم خوردن نظم طبیعت و ایجاد خطر برای دیگر گونه‌ها و حتی افزایش آمار گزش انسان‌ها توسط سگ‌ها می‌شود. هر چند وقت یک‌بار برخی افراد که اطلاع دقیقی از ابعاد کارشان ندارند در فضای مجازی ژست دلسوزی برای حیواناتی، چون سگ‌ها و گربه ها‌ی ولگرد را می‌گیرند؛ با مقداری غذا وارد جایی می‌شوند؛ سگ‌های زیادی دورشان می‌آیند و آنها هم یک آهنگ زیبا روی کلیپ‌شان می‌گذارند تا به مخاطب القا کنند کارشان با ارزش است؛ درحالی که ماجرا جور دیگری است. ما این کلیپ‌ها را می‌بینیم؛ اما وقتی یک سگ در حاشیه شهر به کودک معصومی حمله کند، کسی نیست برای ما فیلم بگیرد و پخش کند تا با عواقب برهم زدن اکوسیستم آشنا شویم. لازم به ذکر است که عمو یاسین لحن گیرایی دارد و مدام قربان صدقه حیوانات می‌رود، او از غذا دادن به سگ‌های خیابانی تولید محتوا می‌کند و حتی شماره حساب خود را در صفحه اینستاگرام قرار داده تا مردم نیز جهت ترویج این کار به او کمک کنند. اما او به سبب نفوذ خود روی برخی مخاطبان اینستاگرام ممکن پدیده‌ای را باب کند که خطرات آن گا‌ها جبران ناپذیر است. یکی از پیامد‌های تغذیه سگ‌های ولگرد افزایش جمعیت آن‌ها و بالارفتن احتمال انتقال بیماری‌های خطرناک از حیوان به انسان است. هاری، عفونت‌های انگلی، بیماری‌های استخوانی و مرگ، از جمله عوارض سگ‌گزیدگی است که در این بین هاری نگران کننده‌تر است. ویدیوهایی از عمو یاسین که مورد توجه قرار گرفته را می‌بینید.

دیدگاه‌ها (11)

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۲ ۱۲:۰۵

آفرین به ایشون کارشون حرف نداره بنده خوب خدا

مسعود۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۱۴:۲۱

غذا دادن به این حیوانات بی پناه خیلی خوب و پسندیده است. اما برای جلوگیری از افزایش جمعیت آنها اگر توسط مسوولین شهرداری هر منطقه عقیم شدنشان نیز صورت پذیرد. خیلی عالی میشه.

دانیال۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۱۲:۲۷

جمع آوری و عقیم سازی و ایجاد پناهگاه‌های امن باید جزئی از وظیفه شهرداری‌ها قرار بگیره.حتی واگذاری حیوانات خانگی هم باید تحت نظر یک سازمان باشه.اگر چنین شد دیگر نیازی به عمو یاسین و امثال ایشان که تعدادشان روز به روز داره زیاد میشه نخواهد بود.

حمید۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۱۱:۱۸

کار ایشان اشتباه است و هیچ تشویق ندارد.

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۰۹:۳۸

حمایت های این شکلی از سگ های ولگرد موجب افزایش جمعیتشان می شود و نظم اکو سیستم را به هم می زنند زیرا باعث انقراض روباه ها می شوند که با شکار جوندگان موذی نقش بسیار مهمی در سلامت طبیعت دارند. در نبود روباه و با رشد بی رویه این جوندگان کوچک-که سگ ها نمی توانند آن ها را شکار کنند- پوشش گیاهی و علفی منطقه هم در دراز مدت نابود می شود.

آرش۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۰۹:۲۰

از ادم های اطرافش محبت کم دیده و ناروایی زیاد چقدر خوبه برنامه عقیم کردن حیوانات رو به کمک دام پزشکان انجامبده

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۰۹:۰۷

بدست آوردن دل سگ ها خیلی آسان است کافی ست چند روز یکبار به آنها غذا بدهید تا از سر و کول شما بالا بروند و شما را تا حد جنون دوست داشته باشند ، اما در مورد انسان ها چنین نیست و برای بدست آوردن دل اطرافیان خود باید خیلی هنر داشته باشیم و صبر پیشه کنیم ، در نتیجه افرادی که دارای خلأ های عاطفی می باشند راه ساده تر را انتخاب می کنند و با معاشرت افراطی با حیوانات ، عقده ها و کمبودهای خود را التیام می دهند . به هر حال این افراد رقت انگیز هستند

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۰۹:۰۶

یعنی بدبختی نبود دیگه تو این مملکت گیر به چی دادید!؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۱۰:۱۲ · در پاسخ به ناشناس

عزیزم بحث بدبختی و این چیز‌ها نیست ، خیل عظیم سگ های ولگرد یک معضل هست. باید دنبال یک کار اساسی بود که اینکار به عهده شهرداری می باشد.

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۰۸:۵۱

بنده مخالف این کارم ولی در تبریز خیلی‌ها هستند بدون جلب توجه دیگران حمایت از سگها جز برنامه زندگیشونه

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۰۳ ۰۹:۳۰ · در پاسخ به ناشناس

بجاش برای عقیم سازی سگها پول خرج کنند

دیدگاه خود را بنویسید