ارزان‌ترین خودروی تسلا به زودی به بازار می‌آید

تسلا پس از لغو برنامه ها برای یک خودروی ۲۵ هزار دلاری در اوایل سال جاری، به وعده یک خودروی برقی مقرون به صرفه تر بازگشته است.
کد خبر: ۱۲۶۸۱۸۸
|
۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰ 27 October 2024
|
2695 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، این شرکت در گزارش درآمد سه ماهه سوم خود گفت که مشتریان باید انتظار داشته باشند که مدل های مقرون به صرفه تر در نیمه اول سال ۲۰۲۵ عرضه شوند.

این شرکت اعلام کرد به منظور تسریع انتقال جهان به انرژی پایدار، ما باید خودروهای الکتریکی را برای همه مقرون به صرفه کنیم. آماده‌سازی برای عرضه خودروهای جدید ما از جمله مدل‌های مقرون به صرفه‌تر که در نیمه اول سال ۲۰۲۵ آغاز می‌شود، ادامه دارد. در این گزارش مشخص نیست که آیا این شرکت یک مدل جدید مقرون به صرفه یا صرفاً یک نسخه ارزان‌تر از مدل ۳ خود را معرفی خواهد کرد.

این اقدام پس از آن صورت می گیرد که تسلا در ماه آوریل برنامه خود را برای یک خودروی برقی مقرون به صرفه به نام مدل ۲ که قرار بود این شرکت را برای جذب بازار انبوه قرار دهد، کنار گذاشت. ارزان‌ترین خودروی تسلا، مدل ۳، حدود ۳۹ هزار دلار به فروش می‌رسد.

رویترز گزارش کرد که تسلا در سه ماهه سوم با تحویل های بالاتر که به سود بهتر از حد انتظار ۲.۱۷ میلیارد دلار کمک کرد، انتظارات را در سه ماهه سوم خود از دست داد که ۱۷.۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟