باید نبایدهای آموزش سلام کردن به کودکان

آموزش سلام کردن به کودکان، به شیوه‌ای جذاب و ساده، می‌تواند به رشد مهارت‌های اجتماعی آن‌ها کمک کند، اما این آموزش باید اصولی و همراه با رعایت نکات تربیتی باشد.
کد خبر: ۱۲۶۸۵۶۲
|
۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶ 29 October 2024
|
1482 بازدید

باید نبایدهای آموزش سلام کردن به کودکان

آیا تا به حال به این فکر کرده ‌اید که چرا برخی کودکان با اعتماد به نفس و آداب اجتماعی بیشتری سلام می‌ کنند؟ آموزش سلام کردن به کودکان نه تنها یک رفتار محترمانه است، بلکه به رشد اجتماعی و تقویت ارتباطات آن ها کمک خواهد کرد.

اهمیت سلام کردن کودکان

بدون شک همه ما می‌ دانیم که سلام کردن، تشکر و خداحافظی از رفتار های اصولی و مودبانه است. پدر و مادر ها که به خوشبختی فرزندان خود اهمیت می ‌دهند، باید آموزش ادب و احترام را وظیفه خود بدانند.

کودکان از طریق تعامل با همسالان ارتباط برقرار می ‌کنند و اولین قدم این ارتباط، سلام کردن است.

سلام به معنای صلح و دوستی است و نشان می ‌دهد که تمایل به برقراری ارتباط داریم. خانه اولین جایی است که کودک باید ادب را یاد بگیرد و رفتار مودبانه به مرور زمان آموزش داده می‌ شود.

آموزش سلام کردن به کودکان؛ از چه سنی شروع کنیم؟

آموزش آدابی مثل سلام کردن، مودبانه صحبت کردن، احترام گذاشتن و خداحافظی کردن باید از هجده ماهگی آغاز شود. کودکان بیشتر از رفتار ما یاد می‌ گیرند تا گفتار ما، پس با عمل خود به آن‌ ها آموزش دهید. وقتی وارد جمع می ‌شوید، با صدای بلند و خوش‌ رویی سلام کرده و کودک تان را به این کار تشویق کنید. به او بگویید که سلام یعنی دوستی و محبت و نشان‌ دهنده خوشحالی از دیدار دیگران است.

در حقیقت کودکان باید بفهمند که سلام کردن یک رفتار اجتماعی مهم است که باید از خانه یاد بگیرند.

آموزش سلام کردن از طریق بازی ‌های سرگرم‌ کننده به کودکان کمک می ‌کند تا این مهارت را به‌راحتی یاد بگیرند. چند نمونه از این بازی ‌های جذاب عبارتند از:

  •  نمایش بازی

نقش ‌های مختلفی مانند دو دوست، فروشنده و مشتری یا دو نفر که مدتی از هم دور بوده ‌اند را بگیرید. بچه ‌ها از این نمایش‌ها لذت خواهند برد و در این بین معاشرت کنید و سلام و مواردی از این دست را به آنها آموزش دهید.

  • عروسک نمایشی

عروسکی با نام "سلام" به کودک نشان دهید و بگویید که عروسک ناراحت است؛ چراکه کسی اسمش را نمی ‌گوید. از فرزندتان بخواهید اسم عروسک را تکرار کرده و با او صحبت کند.

  • بازی‌ های تخیلی

داستان خیالی با شخصیت‌ های مختلف بسازید و کودک را در موقعیت ‌های مختلف مانند سلام کردن به صندوقدار یا راننده تاکسی قرار دهید.

  • بازی حباب ‌ها

دستان تان را به هم بدهید و دایره ‌ای بسازید. وقتی به هم برخورد کردید، از هم فاصله گرفته و دست بدهید و سلام کنید. این بازی برای گروه‌ های بزرگتر کودکان هیجان بیشتری دارد.

این روش ‌ها به کودک کمک می‌ کند تا سلام کردن را به ‌خوبی یاد بگیرد.

  • اهمیت چهره در هنگام سلام کردن

چهره‌تان را کمی اخمالو کنید و با همین حالت به فرزندتان سلام کنید؛ واکنش او چیست؟ حالا چهره‌تان را غمگین و بی ‌حوصله نشان دهید و سلام کنید.

در پایان، با لبخند و شادی به کودک سلام کنید و بپرسید کدام سلام را بیشتر پسندیدند. این تمرین به آن ها نشان می‌ دهد که هنگام سلام کردن باید لبخند بزنند، چهره ‌ای شاداب داشته و با صدای رسا و بلند سلام کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟