شورای امنیت سازمان ملل:

آنروا ستون‌فقرات پاسخ‌های بشردوستانه در غزه است

شورای امنیت سازمان ملل پس از برگزاری نشستی در واکنش به تصمیم پارلمان رژیم صهیونیستی برای ممنوعیت اعلام کردن فعالیت آنروا، در بیانیه‌ای، این سازمان وابسته به سازمان ملل را «ستون‌فقرات پاسخ‌های بشردوستانه در غزه» معرفی و در برابر هرگونه اقدام علیه این سازمان هشدار داد.
کد خبر: ۱۲۶۸۸۹۸
|
۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۱ 30 October 2024
|
1355 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، اوایل هفته جاری پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) با اجماع نظر لایحه ممنوعیت فعالیت آژانس کار و امدادرسانی آوارگان فلسطینی (آنروا) در اراضی تحت اشغال این رژیم را تصویب کرد.

این تصمیم واکنش‌های بسیار و محکومیت‌های گسترده‌ای حتی از سوی متحدین نزدیک رژیم صهیونیستی به‌همراه داشت. آنروا نیز این تصمیم «شرم‌آور» پارلمان رژیم صهیونیستی مبنی بر ممنوع کردن فعالیت‌های این آژانس را محکوم کرد.

«عدنان ابو حسنه» سخنگوی آنروا در این باره گفت: تصمیم کنست یک تصمیم خطرناک و بی‌سابقه است.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد هم گفت اجرای قانون منع فعالیت آژانس آوارگان فلسطینی آنروا در اراضی اشغالی می‌تواند پیامدهای مخربی برای آوارگان فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین داشته باشد که غیرقابل قبول است.

هشدار شورای امنیت به هرگونه اقدام علیه آنروا

از طرفی، شورای امنیت سازمان ملل در رابطه با تصمیم رژیم صهیونیستی برای اجرای قانون منع فعالیت آنروا نشستی ویژه برگزار کرد.

در طول این‌ نشست، هر پنج عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس) با وجود اختلاف نظرهای گسترده خود پیرامون جنگ غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، اقدام اخیر این رژیم علیه آنروا را یک‌صدا محکوم کرده و آن‌ را «تصمیمی کاملا اشتباه» خواندند.

این اتحاد علیه تصمیم پارلمان رژیم صهیونیستی برای اجرای قانون منع فعالیت آژانس آوارگان فلسطینی در بیانیه نهایی شورای امنیت نیز مشاهده می‌شود.

در بیانیه شورای امنیت که در صفحه سازمان ملل در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر شده، آمده است: «اعضای شورای امنیت سازمان ملل روی نقش حیاتی آنروا برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان از طریق ارائه خدمات درمانی، بهداشتی، تحصیلی و دیگر انوع خدمات در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، اردن، لبنان و سوریه تأکید می‌کنند.»

اعضای شورای امنیت سازمان ملل همچنین در بیانیه خود تأکید کردند: «آنروا ستون‌فقرات پاسخ‌های بشردوستانه در غزه است و هیچ سازمانی برای جایگزینی آن و ارائه کمک‌های حیاتی به فلسطینیان که بیش از گذشته به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند، وجود ندارد.»

خطر توقف فعالیت آنروا برای فلسطینیان

در بخش دیگر بیانیه شورای امنیت، کشورهای عضو این سازمان، علیه هرگونه «اقدام برای نابودی، منحل کردن، یا محدود کردن فعالیت‌های» آنروا هشدار داده و اعلام کردند: «هرگونه اختلال در روند فعالیت آنروا برای میلیون‌ها آواره فلسطینی مرگبار خواهد بود.»

اعضای شورای امنیت سازمان ملل همچنین در بیانیه خود تصریح کردند: «نگران قانون تصویب شده در کنست اسرائیل هستیم. ما از دولت اسرائیل می‌خواهیم تا از قوانین بین‌المللی پیروی و وظایف خود را انجام دهد و به آنروا احترام بگذارد. کمک‌های بشردوستانه باید به سراسر غزه فرستاده شوند.»

در بخش دیگر بیانیه شورای امنیت، کشورهای عضو این سازمان از همه طرفین خواستار اجازه فعالیت به آنروا براساس قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل و احترام به اصول انسانی شدند.

کشورهای عضو شورای امنیت همچنین خواستار اتخاذ اقدامات «لازم» از سوی همه طرفین برای تسهیل روند ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه و دسترسی فلسطینیان در غزه به این کمک‌های حیاتی براساس قوانین بین‌المللی و بشردوستانه شدند.

ادعاها علیه آنروا

اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه آنروا با طرح ادعای بی‌اساس همکاری اعضای این سازمان وابسته به سازمان ملل متحد با جنبش آزادی‌بخش حماس و «تروریستی» خواندن آنروا صورت می‌گیرد.

در همین راستا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا گفت: «باید کارمندان آنروا که در فعالیت‌های "تروریستی" علیه اسرائیل دست دارند، مجازات شوند.»

این اتهام درحالی است که به اذعان متحدان غربی رژیم صهیونیستی همچون فرانسه و آمریکا، تاکنون هیچ سندی برای تأیید ادعای رژیم صهیونیستی کشف نشده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟