واکنش فلسطینی‌ها به ممنوعیت فعالیت آنروا

گروه‌های فلسطینی ممنوعیت فعالیت آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) در اراضی اشغالی فلسطین توسط کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را محکوم کردند و از جامعه جهانی خواستند تا مسؤولیت خود را در قبال آن برعهده بگیرند.
کد خبر: ۱۲۶۸۶۰۸
|
۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵ 29 October 2024
|
1241 بازدید

واکنش فلسطینی‌ها به ممنوعیت فعالیت آنروا

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای در واکنش به تصمیم پارلمان رژیم صهیونیستی در ممنوعیت فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: ما تصویب قانون ممنوعیت فعالیت آنروا در پارلمان رژیم اسرائیل را محکوم می‌کنیم و این تصمیم را بخشی از جنگ صهیونیست‌ها و تجاوزات آنها علیه ملت فلسطین برای از بین بردن آرمان خود و حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین خود که از آن به اجبار کوچ کرده بودند، تلقی می‌کنیم.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، این جنبش در بیانیه خود از جامعه جهانی و سازمان ملل متحد خواست که در برابر این اقدام رژیم صهیونیستی مواضع جدی و قاطعانه‌ای در پیش بگیرند.

جنبش حماس همچنین تاکید کرد: ما خواهان ارائه کمک و حمایت از آژانس آنروا هستیم به‌طوریکه تداوم فعالیت این آژانس در امدادرسانی به ملت فلسطین به‌ویژه در سایه جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه تضمین شود.

در همین رابطه، جنبش جهاد اسلامی نیز در این باره در بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم کنست برای ممنوع کردن فعالیت آنروا نشان‌دهنده این است که رژیم صهیونیستی همچنان بر ادامه دادن جنگ نسل‌کشی و سیاست‌های جنایت‌کارانه در حق ملت فلسطین پافشاری و لجاجت می‌کند.

این جنبش همچنین تاکید کرد این اقدام کنست، به‌مثابه اهانت علنی به سازمان ملل، موسسات و تصمیمات آن است که با تمامی قوانین بین‌المللی تناقض دارد.

جنبش جهاد اسلامی همچنین اعلام کرد، جای تعجب دارد که برای بیرون راندن رژیم صهیونیستی از عضویت مجمع عمومی سازمان ملل و تمامی موسسات آن پس از نقض‌های آشکار تمامی قوانین و نادیده گرفتن تصمیمات آنها و اهانت مداوم این رژیم به موسسات آن اقدامی اتخاذ نمی‌شود.

«نبیل ابوردینه» سخنگوی ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین نیز در این باره گفت، ممنوعیت فعالیت آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) در اراضی اشغالی فلسطین توسط کنست (پارلمان اسرائیل) با هدف از بین بردن پرونده آوارگان است. اگر حمایت آمریکا نبود اسرائیل نمی‌توانست مشروعیت بین‌المللی را به چالش بکشد.

وزارت خارجه فلسطین نیز تاکید کرد: کنست یکی از ابزارهای رژیم اشغالگر برای دشمنی علیه ملت فلسطین و حقوق آن است. اسرائیل هیچگونه حاکمیتی در سرزمین فلسطین از جمله قدس ندارد. این قوانین تهدیدی برای فعالیت آنروا و نقش آن در اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس است.

پارلمان رژیم صهیونیستی دوشنبه با اجماع نظر لایحه ممنوعیت فعالیت آژانس کار و امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) در اراضی تحت اشغال این رژیم را تصویب کرد. آنروا نیز این تصمیم «شرم‌آور» پارلمان رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل هم با محکوم کردن تصمیم تل‌آویو گفت: «اجرای این قوانین برای حل مناقشه اسرائیل و فلسطین و برای صلح و امنیت در کل منطقه مضر است. همانطور که قبلا گفتم، آنروا ضروری است.»

گوترش گفت: «قانون اسرائیل علیه آنروا می‌تواند عواقب مخربی برای آوارگان فلسطینی داشته باشد. این قانون غیر قابل قبول است و هیچ جایگزینی برای این آژانس وجود ندارد و ضروری است. قوانین اسرائیل علیه آنروا برای حل مناقشه اسرائیل و فلسطین مضر است. قوانین اسرائیل علیه آنروا برای صلح و امنیت در کل منطقه هم مضر است.»

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟