بر اساس نظرسنجی ها در هفته های گذشته شانس کاملا هریس برای رای آوری بیشتر بود اما در روزهای اخیر این دونالد ترامپ بوده که در گام نخست فاصله را کاهش داده و حتی در برخی ایالت های مهم هم از هریس پیشی گرفته است.
به گزارش تابناک به نقل از نیمروز، در شرایط کنونی به دلیل رقابت نزدیک بین دو نامزد، نمی توان به قطعیت پیش بینی کرد که در نهایت چه کسی در آمریکا وارد کاخ سفید خواهد شد اما به نظر می رسد اگر روند کنونی ادامه یابد احتمالا این ترامپ است که یک بار دیگر پا به کاخ سفید خواهد گذاشت.
سیاست خارجی آمریکا مثل ایران با تغییر دولت ها دستخوش تغییر نمی شود و به همین دلیل نمی توان دولت دموکرات یا جمهوری خواه را به نفع یا ضرر ایران ارزیابی کرد کما اینکه اگرچه ترامپ در دوران ریاست جمهوری اش از برجام خارج شد اما دولت بایدن که برجام زائییده آن دولت بود به برجام برنگشت .
با همه تفاسیر ترامپ در دوران ریاست جمهوری اش اولا سردار سلیمانی فرمانده ارشد ایرانی را به شهادت رساند و در گام دوم با خروج از برجام خسارات زیادی به اقتصاد ایران تحمیل کرد به همین دلیل بازگشت او به قدرت نمی تواند چشم انداز مثبتی برای ایران به همراه داشته باشد.
از سوی دیگر به نظر می رسد رژیم صهیونیستی در صورت روی کار بودن یک دولت تندرو فراغ بال بیشتری در تحرکات ضد ایرانی خواهد داشت و بر همین اساس احتمالا رژیم صهیونیستی تمایل بیشتری به روی کار آمدن ترامپ دارد.
در هر صورت برخی دیگر از ناظران بر این باورند که ترامپ ممکن است در دوره جدید ریاست جمهوری اش مشی متفاوتی را در پیش بگیرد کما اینکه در سخنان اخیرش درباره ایران ادبیات ملایمی را به کار برده است.
در مجموع حتی اگر هریس بتواند وارد کاخ سفید شود بعید به نظر می رسد که تحول شگرفی در روابط ایران و آمریکا رخ دهد چرا که با تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه چشم انداز روشنی از کاهش تنش بین ایران و آمریکا به چشم نمی خورد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.