حضور نماینده تیمی منحل شده در انتخابات هیئت فوتبال استان اصفهان که تحت ریاست مهدی تاج برگزار شد، حالا زیر سؤال رفته است و جای اعتراض به این انتخابات وجود دارد.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ریاست مجمع انتخاباتی هیئت فوتبال استان اصفهان را در روز دوشنبه، ۱۴ آبان ماه به عهده داشت که در این انتخابات علی طاهری با کسب ۲۸ رأی از مجموع ۴۷ رأی بهعنوان رئیس هیئت فوتبال استان اصفهان انتخاب و ابقا شد.
انتخابات هیئت فوتبال استان اصفهان در شرایطی برگزار شد که به نظر میرسد یک تخلف آشکار شکل گرفته تا شاهد شاهکاری دیگر در مدیریت تحت نظر مهدی تاج باشیم. براساس آنچه خبرگزاری تسنیم به آن اشاره کرده است، در انتخابات هیئت فوتبال استان اصفهان نماینده تیم فوتسال بانوان شاهین نطنز در مجمع حضور داشته، در حالی که این تیم منحل شده است و به لحاظ قانونی نمیتوانسته در انتخابات شرکت کند و رأی دهد.
عبدالرحمن شاه حسینی رئیس سابق کمیته انضباطی در مورد حضور نماینده تیم منحلشده در انتخابات هیئت فوتبال استان اصفهان، در این خصوص گفت: مطابق قانون تجارت وقتی یک شخصیت یا شرکت حقوقی منحل میشود، اعلام عدم موجودیت کرده است و بعد از این موضوع به هیچ عنوان نمیتواند در قالب سمت حقوقی استفاده شود. حضور تیم منحلشده در انتخابات غیرقانونی است و بعد از انحلال، اختیار یا امتیاز رأی دادن را از دست خواهد داد.
«پیش از این دبیرکل هیئت فوتبال استان اصفهان حضور تیم منحلشده را مطابق با اساسنامه و بر اساس فعالیت در سال منتهی به مجمع دانسته بود.»، وی در واکنش به طرح این موضوع تصریح کرد: ما منکر این بخش اساسنامه و قانون نیستیم، اما مشروط بر این است که باشگاه وجود داشته باشد. مانند وقتی است که فردی فوت میشود. در این شرایط آیا میتواند در رأیگیری شرکت کند؟ بنابراین استدلال غلطی است که از اساسنامه صورت گرفته.
رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که آثار تخلف یادشده چیست، گفت: این موارد در اساسنامه پیشبینی نشده و مطابق با قانون دیگر دستگاههای نظارتی، اشخاص متضرر شده بهعنوان ذینفع میتوانند این تخلف را به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گزارش کنند.
شاه حسینی راجع به اینکه آیا طرح شکایت در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال خودش محل ایراد و تعارض منافع نیست، خاطرنشان کرد: در اساسنامه ما مشکلاتی وجود دارد که باید اصلاح شود. برای مثال شرایطی که برای رئیس هیئت فوتبال استانها وجود دارد، بسیار سختتر از آن چیزی است که در مورد مدیران فدراسیون گفته شده است. تعارض منفعت و ذینفع بودن مرجع در مقام انجام وظیفه از جمله ایرادات موشکافانهای است که باید در اساسنامه اصلاح شود.