به گزارش «تابناک»؛ پدرام پاک آیین در این دیدار ضمن اشاره به شکاف میزان یارانه رسانه ها با هدفگذاری اسناد بالادستی، سیاست های فرهنگی و آمایش سرزمینی در دهه گذشته گفت: یارانه رسانه ها در حدود بیش از یک دهه قبل یعنی سال ۹۰ بیشتر از ۱۰۰ میلیارد تومان بود و حال آن که در سال ۱۴۰۲ با وجود کاهش چندین برابری ارزش پول و افزایش ۵ برابری تعداد رسانه ها، نسبت به آغاز دهه. ۹۰ تنها نزدیک به دویست میلیارد تومان یعنی دو برابر ۱۳،سال پیش پرداخت شده است که فاجعه ای غیر قابل باور واجحافی بزرگ به حق آگاهی یابی مردم است.
پاک آیین به ضرورت متناسب سازی یارانه رسانه ها در بودجه سال۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود: پرداخت یارانه به رسانه ها به ویژه رسانه های استانی و شهرستانی، پایگاه های خبری و مجلات مانع از تعطیلی وحذف آنها از سبد خانوار می شود و می تواند رسانه ها را توانمند سازد تا با رصد امکانات و بهره گیری از فرصت ها درصدد اقتصادی کردن فعالیت خود و نهایتا باز گرداندن مرجعیت خبری و تحلیلی به داخل کشور برآیند.
مژگان خانلو نیز دراین دیدار ضمن اشاره به لزوم اتخاذ سیاست های مالی ثبات آفرین برای رسانه ها گفت: هدف اصلی از بودجه ریزی ،بهبود وضعیت رشد اقتصادی است تا از رهگذر بودجه دولت بتوان به تحریک رشد و سرمایه گذاری در بخش های گوناگون کمک کرد.
رییس امور هماهنکی و تلفبق بودجه سازمان برنامه و بودجه، نرخ تورم بالا، نوسان شدید نرخ ارز، نرخ سود بالا برای سرمایه گذاری، کسری بودجه و کسری تراز تجاری را از عوامل بی ثباتی در حوزه اقتصاد کلان توصیف و بر نقش و تأثیر رسانه ها در کمک به ثبات آفرینی اقتصادی تأکید کرد.
وی همچنین نسبت به پیگیری درخواست نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات قول مساعد داد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.