نجات ۲۵ نفر از آتش‎سوزی برج مسکونی در سعادت آباد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری جزییات حریق در یک مجتمع مسکونی در سعادت آباد تهران را توضیح داد.
کد خبر: ۱۲۷۱۹۰۴
|
۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۰ 15 November 2024
|
3521 بازدید

جلال ملکی؛ سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اعلام کرد: ساعت ۱۴:۵۱ دقیقه ظهر امروز وقوع حریق در شهرک مخابرات سعادت آباد به نیرو‌های آتش‌نشانی اطلاع داده شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، وی افزود: بلافاصله نیرو‌های  آتش‌نشانی به محل اعزام شدند و مشخص شد حریق در طبقه ۵ و ۶ یک برج ۱۲ طبقه مسکونی که هر طبقه دارای دو واحد است به وقوع پیوسته و به طبقات بالایی دود غلیظ نفوذ کرده است.

ملکی با بیان اینکه ۲۵ نفر از ساکنان این مجتمع به سلامت و با احتیاط کامل از ساختمان توسط نیرو‌های آتش‌نشانی خارج شدند. خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت و تنها چند مورد دودزدگی و شوک زدگی رخ داده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟