در شکایتی که در دادگاه فدرال آمریکا در کالیفرنیا ثبت شده است، الکان انترتینمنت، ماسک و تسلا را متهم کرد که سکانسهایی از فیلم را از طریق هوش مصنوعی در تبلیغات مرتبط با رونمایی از محصول جدید این شرکت، «روبوتاکسی»، بازآفرینی کرده است.
به گزارش تابناک به نقل از فارس، تسلا اخیراً «روبوتاکسی» را رونمایی کرد و ماسک اعلام کرد که این خودرو مجهز به هوش مصنوعی است و پدال و فرمان ندارد. او ابراز اطمینان کرد که پیشرفت تسلا در تولید خودروهای خودران به سطحی رسیده که دیگر نیاز به مداخله عامل انسانی ندارد. وی همچنین گفت که مسافران در «روبوتاکسی» میتوانند پس از نشستن در خودرو به خواب بروند و زمانی که به مقصد رسیدند، از خواب بیدار شوند.شکایت تولیدکننده «بلید رانر ۲۰۴۹»، ماسک، تسلا و برادران وارنر را به نقض مستقیم و غیرمستقیم کپیرایت و همکاری در نقض کپیرایت متهم کرده است.
درحالیکه ماسک در طول ارائه محصول خود، مستقیم به فیلم «بلید رانر ۲۰۴۹» اشاره کرد و گفت «عاشق این فیلم» است، اما پس از ثبت شکایت الکان انترتینمنت، مدعی شد که فیلم «افتضاح» است.در شکایت الکان انترتینمنت آمده است: «بههیچوجه اتفاقی نبود که تنها فیلم هالیوودی که ماسک در ارائه محصول جدیدش، روبوتاکسی، به آن اشاره کرد فیلم «بلید رانر ۲۰۴۹» بود؛ فیلمی که به طور برجستهای خودروی هوشمند و کاملاً خودران را در طول داستان به نمایش میگذارد.»
تسلا در رونمایی «روبوتاکسی» با برادران وارنر همکاری کرد و این مراسم در یکی از استودیوهای این شرکت برگزار شد. در این ارائه، ماسک با یک روبوتاکسی وارد شد و تصویری از مردی بارانیپوش را به نمایش گذاشت که در میان ویرانههای شهری پوشیده از مه و نور نارنجی ایستاده است.
در شکایت آمده است که در مراسم رونمایی تصاویری نمادین از سکانسهای بازسازی شده فیلم نمایشدادهشده است و ماسک «کاملاً قصد داشت بهصورت بصری سکانس شخصیت اصلی داستان (با بازی رایان گاسلینگ) در ویرانههای لاسوگاس را تصویرسازی کند».الکان انترتینمنت اعلام کرده است به طور قاطع درخواست برادران وارنر برای استفاده از محتوای فیلم در مراسم رونمایی از محصول جدید تسلا را رد کرده است.
الکان انترتینمنت عنوان کرده است به دلیل رفتارهای «غیر قابل پیشبینی، بسیار سیاسی و خودسرانه ماسک که گاهی به سخنان نفرتآمیز منجر میشود» تمایلی به همکاری با شرکت تسلا و ماسک نداشته است.الکان اعلام کرد که مدتزمان بسیار طولانی و صدها میلیون دلاری صرف معرفی و ساخت برند «بلید رانر ۲۰۴۹» کرده تا به نماد معروفی که امروز هست، تبدیل شود. این کمپانی تأکید کرده است که قراردادهای قبلی بین برندهای خودروسازی و این فیلم قیمتهایی هشترقمی داشتند و ابعاد «سوءاستفاده مالی» انجامشده در رونمایی جدید تسلا را بسیار قابلتوجه دانست.
پس از رونمایی از «روبوتاکسی»، الکس پرویاس، کارگردان فیلم علمی-تخیلی «من، ربات» که در سال ۲۰۰۴ با بازی ویل اسمیت ساخته شد، ماسک را به سرقت ایدههایش در طراحی محصول جدید این کمپانی بزرگ متهم کرد. او که ساخت آثاری چون «پیشگویی» (٢٠٠۹) و «خدایان مصر» (٢٠١۶) را در کارنامه دارد در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «سلام ایلان، میشه لطفاً طراحیهایم را پس بگیرم؟»تسلا پیشازاین نیز از ربات انساننما با نام «اپتیموس» رونمایی کرده بود که با رباتهای «اناس ۵» در فیلم «من، ربات» مقایسه شده بودند. نمایش تاکسی سایبری دونفره این شرکت ابتدا با استقبال کاربران مواجه شد، اما بهسرعت با خودروی آیندهنگر آئودی «آراسکیو» (یک مدل مفهومی از خودروی آئودی که در فیلم «من، ربات» به نمایش درآمد) قیاس شد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.