دکتر شکور امیدی به بیان مشکلات حوزه بهداشت و درمان در استان گیلان پرداخت و با اشاره به وضعیت نامطلوب بیمارستانها و مراکز درمانی اظهار داشت: فضای درمانی در گیلان بسیار خستهکننده و بیروح است به طوریکه بیماران دیابتی در صفهای طولانی بدون امکانات مناسب منتظر میمانند و به کرامت انسانی بهایی داده نمیشود.
به گزارش تابناک گیلان، وی به کمبود انسولین و داروهای حیاتی علیالخصوص در گیلان اشاره کرد و افزود: انسولین وارداتی، به دلیل تبلیغات و بستهبندی جذاب، مورد استقبال مردم قرار گرفته، اما انسولین داخلی همان کیفیت را دارد و تنها نیازمند حمایت است.
رئیس انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کشور، تاکید کرد: چنانچه ارز لازم به تولید داخلی اختصاص داده شود، میتوانیم به خودکفایی در تولید انسولین برسیم.
دکتر امیدی به نقش رسانهها در آگاهیبخشی و اطلاعرسانی اشاره و خاطر نشان کرد: متأسفانه بیمهها و نظام بهداشت ما به جای تمرکز بر پیشگیری و آموزش، تمام منابع را صرف درمان میکنند و رسانهها باید این مشکلات را به گوش مسئولان برسانند و برای تغییر این رویکرد تلاش کنند.
رئیس انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کشور از ضعف مدیریت و نظارت انتقاد کرد و با تاکید بر اینکه پول داریم، اما مدیر نداریم، بیان کرد: پزشکان بیمارستانهای دولتی باید متعهد به وظایف خود باشند و در ساعات اداری در بیمارستانهای خصوصی فعالیت نکنند.
دکتر امیدی با اشاره به وضعیت بیمارستانهای گیلان خاطر نشان کرد: بهترین اساتید و تجهیزات در بیمارستانهای دولتی هستند، اما تیمهایی در این بیمارستانها شکل گرفتهاند که با ایجاد نگرانی، بیماران را از خدمات دولتی محروم و به بیمارستانهای خصوصی سوق میدهند.
وی با اشاره به اینکه این گروهها با ادعای انجام عمل توسط دانشجویان، بیماران را از بیمارستانهای دولتی فراری داده و به سمت مراکز خصوصی هدایت میکنند، تصریح کرد: این در حالی است که پزشکان دولتی حقوق خود را از دولت دریافت میکنند و موظف به ارائه خدمات باکیفیت به مردم هستند.
رئیس انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کشور، خواستار نظارت جدیتر بر روند درمان در بیمارستانها شد و تأکید کرد: نباید اجازه داد سودجویی بر سلامت مردم تأثیر بگذارد.
دکتر امیدی با اشاره به آمار دیابت در گیلان اظهار داشت: بیش از ۱۰ درصد جمعیت گیلان دیابتی هستند، اما تنها ۶۸ هزار نفر شناسایی شدهاند که این موضوع ناشی از اطلاعرسانی ناکافی است.
وی با اشاره به اینکه رسانهها تنها امید ما هستند تا مشکلات بیماران دیابتی و نواقص مدیریتی را به مسئولان منتقل کنند، اظهار کرد: این یک مسئولیت اجتماعی است که نباید نادیده گرفته شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.