ابداع جایگزینی غیرقابل اشتعال برای باتری‌های لیتیوم-یون

یک استارت‌آپ آمریکایی، جایگزین جدیدی را برای باتری‌های لیتیوم-یون ابداع کرده که غیرقابل اشتعال و ایمن است.
کد خبر: ۱۲۷۳۹۱۶
|
۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۹ 25 November 2024
|
2059 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، باتری‌های لیتیوم-یون مانند موتورهای تجهیزات الکترونیکی خانگی هستند و یک تحول الکتریکی را در حمل‌ونقل ایجاد می‌کنند اما برای همه کاربردها مناسب نیستند.

ام‌آی‌تی نیوز اعلام کرد، یک نقطه ضعف کلیدی باتری‌های لیتیوم-یون، اشتعال‌پذیری و سمی بودن آنهاست که باعث می‌شود ذخیره انرژی لیتیوم-یون در مقیاس بزرگ در مراکز پرجمعیت شهرها و نزدیک کارخانه‌های فرآوری فلز یا تولید مواد شیمیایی آسان نباشد.

استارت‌آپ «اسلیم انرژی»(Alsym Energy) یک جایگزین غیر قابل اشتعال و غیر سمی را برای باتری‌های لیتیوم-یون ابداع کرده است تا شکاف موجود در طیف وسیع‌تری از بخش‌ها را با انرژی‌های تجدیدپذیر مانند باد و خورشید پر کند. الکترودهای این شرکت از مواد نسبتا پایدار و فراوان استفاده می‌کنند و الکترولیت آنها نیز عمدتا آب به همراه برخی افزودنی‌های غیرسمی است.

«کریپا واراناسی»(Kripa Varanasi) بنیان‌گذار اسلیم انرژی و استاد دانشگاه «ام‌آی‌تی»(MIT) گفت: انرژی‌های تجدیدپذیر متناوب هستند. بنابراین، به ذخیره‌سازی نیاز داریم و برای حل کردن مشکل کربن‌زدایی باید بتوانیم این باتری‌ها را در هر مکانی با هزینه کم بسازیم.

این شرکت باور دارد باتری‌هایش که در حال حاضر توسط مشتریان سراسر جهان آزمایش می‌شوند، پتانسیل بسیار زیادی را برای کربن‌زدایی بخش تولید صنعتی با آلایندگی بالا دارند و آنها شاهد کاربردهای دیگری از استخراج تا تامین انرژی مراکز داده، خانه‌ها و تاسیسات هستند.

«موکش چاتر»(Mukesh Chatter) بنیان‌گذار و مدیرعامل اسلیم انرژی گفت: ما در حال فعال کردن کربن‌زدایی از بازارها هستیم که قبلا امکان‌پذیر نبود. هیچ کارخانه شیمیایی یا فولادی به دلیل اشتعال‌پذیری باتری لیتیومی جرات نمی‌کند آن را به محل خود نزدیک کند و انتشار گازهای گلخانه‌ای صنعتی یک مشکل بسیار بزرگ‌تر از خودروهای سواری است. با این رویکرد، ما می‌توانیم مسیر جدیدی را ارائه دهیم.

واراناسی گفت: اگرچه باتری‌های اسلیم انرژی به میزان انرژی باتری‌های لیتیوم-یون نمی‌رسند اما اولین رتبه را در میان جایگزین‌های دیگر دارند. باتری‌های اسلیم انرژی می‌توانند ۱.۷ مگاوات در ساعت برق تولید کنند. همچنین، این باتری‌ها در مدت چهار ساعت به سرعت شارژ می‌شوند و می‌توان آنها را طوری پیکربندی کرد که بین دو تا ۱۱۰ ساعت تخلیه شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟