کاهش مدت زمان شارژ گوشی با چند روش ساده

این روزها کمتر کسی است که تلفن همراه نداشته باشد؛ چراکه کاربران علاوه بر ارتباطات به اپلیکیشن‌های متنوعی دسترسی دارند که می‌تواند زندگی را بسیار آسان‌تر کند؛ بنابراین مسأله شارژ کردن و همچنین کاهش مدت زمان شارژ به دلیل استفاده زیاد از گوشی در طول روز می‌تواند اهمیت بسیاری داشته باشد.
کد خبر: ۱۲۷۱۲۸۰
|
۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸ 12 November 2024
|
3400 بازدید

کاهش مدت زمان شارژ گوشی با چند روش ساده

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، شارژ باتری گوشی به عوامل مختلفی بستگی دارد و اگر از گوشی به به صورت درست با تجهیزات مناسب استفاده شود می‌توان بسیاری از چالش‌هایی که با باتری وجود دارد پیگیری و حل کرد که در ادامه به چند توصیه و راهکار برای مدیریت بهتر شارژ گوشی اشاره می‌شود. 

ابتدا بهتر است کاربران به وضعیت حالت پرواز گوشی توجه و آن را فعال کنند. درباره چرایی فعال کردن حالت پرواز باید گفت سیگنال شبکه بیشتر از هر فاکتور دیگری به باتری فشار می‌آورد و این تازه در حالت عادی است. اگر کاربری به منطقه‌ای برود که آنتن‌دهی ضعیفی دارد، مصرف باتری بیشتر هم می‌شود.

به همین دلیل اگر در محل زندگی فرد آنتن‌دهی ضعیف است، باتری با سرعت کمتری نسبت به منطقه‌ای که آنتن‌دهی قوی دارد، شارژ خواهد شد، به عبارتی یعنی حتی زمانی که گوشی در شارژ باشد هم این موضوع بر باتری تاثیر منفی می‌گذارد؛ بنابراین بهترین کار این است که هنگام شارژ، گوشی را در حالت پرواز قرار دهید. آزمایش‌ها و بررسی‌های انجام شده حاکی از آن است این کار می‌تواند زمان شارژ باتری را تا ۲۵ درصد کاهش دهد.

کمک به شارژ سریع با خاموش کردن گوشی

اگرچه فعال کردن حالت پرواز تأثیر بسیاری بر روند شارژ گوشی داشته باشد، اما فراموش نکنید که خاموش کردن دستگاه به تسریع این فرآیند می‌تواند کمک بسیاری کند؛ در واقع با خاموش کردن گوشی سرعت شارژ از زمانی که آن در حالت پرواز قرار بگیرد بیشتر می‌شود.

استفاده نکردن از موبایل در حال شارژ

در صورتی که کاربری نمی‌تواند گوشی خود را هنگام شارژ خاموش کند و تمایل دارد پیام‌ها و تماس‌های ورودی را هم دریافت کند، بهتر است هنگام شارژ از دستگاه استفاده نکند، چون استفاده از گوشی هنگام شارژ، سرعت شارژ شدن آن را کاهش خواهد داد.

همچنین استفاده از اپلیکیشن‌های پرمصرفی مثل بازی‌ها نیز باعث افزایش حرارت گوشی و کند شدن پروسه شارژ می‌شود و این موضوع باعث می‌شود در طولانی‌مدت آسیب‌های غیرقابل جبرانی هم به باتری گوشی وارد شود.

نکته قابل توجه این است که قرار دادن گوشی در معرض حرارت طولانی‌مدت، یکی از اشتباهات متداولی است که سلامت این دستگاه را به خطر می‌اندازد. به همین دلیل زمانی که گوشی در حال شارژ است بهتر است از آن استفاده نشود تا علاوه‌بر شارژ سریع‌تر، از آسیب رسیدن به آن هم جلوگیری شود.

استفاده از شارژر دیواری برای شارژ سریع موبایل

حتما برای شما هم پیش آمده که برای شارژ گوشی خود از USB کامپیوتر یا درون خودرو استفاده کنید، اما باید بدانید موارد گفته شده نمی‌تواند به اندازه یک شارژر دیواری موثر باشد. توان خروجی این درگاه‌ها به طور معمول ۰.۵ آمپر است. ولی این عدد برای یک شارژر دیواری (بسته به نوع و مدل گوشی) ۱ آمپر است؛ البته شارژ گوشی با آمپر پایین هیچ اشکالی ندارد و آسیبی به گوشی شما نمی‌زند؛ ولی باتری آن با سرعت کمتری شارژ خواهد شد.

البته در کنار استفاده از شارژر توصیه می‌شود تا حد ممکن از وایرلس برای شارژ کردن پرهیز شود. شارژر‌های وایرلس از آنجایی که بدون سیم هستند، گجت‌های مفید و کارآمدی محسوب می‌شوند؛ این شارژر‌ها در مقایسه با نمونه‌های سیمی سرعت شارژ بسیار کمتری دارند. در حقیقت آزمایشات نشان می‌دهند سرعت شارژ شارژر‌های سیمی نزدیک به ۵۰ درصد بیشتر از شارژ‌های وایرلس است.

استفاده از کابل‌های با کیفیت از دیگر راه حل‌هایی است که می‌تواند تاثیر بسیاری بروی شارژ سریع داشته باشد. برای توضیحات بیشتر باید گفت داخل کابل شارژ گوشی چهار عدد رشته سیم قرار دارد که دو عدد از آنها برای انتقال اطلاعات و دو عدد دیگر برای شارژ گوشی کاربرد دارند.

هرچقدر قطر رشته سیم‌های مربوط به شارژ بیشتر باشد، می‌توانند آمپر بالاتری را انتقال دهند. برای مثال کابل‌های گیج ۲۸ فقط توانایی انتقال ۰٫۵ آمپر انرژی را دارند، اما کابل‌های گیج ۲۴ که بزرگتر هستند، می‌توانند از دو آمپر انرژی پشتیبانی کنند. معمولا کابل‌هایی که ارزان‌تر هستند از نوع گیج ۲۸ هستند و نمی‌توانند از شارژ سریع پشتیبانی کنند، اما کابل‌های باکیفیت توانایی انتقال انرژی بالاتری دارند و شارژ گوشی را با سرعت بالاتری انجام خواهند داد؛ و در نهایت برای شارژ سریع‌تر باتری بهتر است که قاب گوشی درآورده شود. تمام گوشی‌های هوشمند امروزی از باتری‌های لیتیوم یونی بهره می‌برند بنابراین نحوه کار این باتری‌ها به گونه‌ای است که وقتی دمای کمتری داشته باشند، عملکرد بهتری خواهند داشت. برای آن که کار شارژ به بهترین شکل ممکن انجام شود، دمای باتری باید بین ۵ تا ۴۵ درجه سانتی‌گراد باشد. از آنجایی که دمای محیط بر دمای باتری نیز تاثیر گذار است، می‌توانید با درآوردن قاب گوشی، دمای آن را کمتر کنید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟