شب یلدا یا شب چله بلندترین شب سال و یکی از جشنهای ما ایرانیان است، خانواده های ایرانی در این شب دور هم جمع شده و خوراکی های خوشمزه می خورند و فال حافظ می گیرند.
به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، اگر می خواهید سفره شب یلدای خود را رنگی و شیرین تر از سال های پیش کنید، حتما آبنبات میوه ای برای شب یلدا تهیه کرده و در کنار خوراکی های دیگرتان برای سرو مهمانان قرار دهید. در ادامه طرز تهیه آبنبات میوه ای برای شب یلدا را آموزش داده ایم.
مواد لازم آبنبات میوه ای
*میوه دلخواه به میزان لازم
*شکر۱ پیمانه
*آب ۱ پیمانه
*رنگ خوراکی یا زعفرانبه مقدار لازم
طرز تهیه آبنبات میوه ای
*ابتدا میوه های مورد نظر را به خوبی بشویید.
*میوه ها را به شکل و اندازه دلخواه با یک چاقوی تیز برش بزنید.
*درون قابلمه ای شکر و آب را ریخته و مخلوط کنید.
*قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط شکر و آب به جوش بیاید و تمام دانه های شکر در آب حل شود.
*میوه هایی را که از قبل برش داده اید داخل قابلمه بریزید و زیر حرارت را کم کنید.
*رنگ خوراکی یا زعفران را بیفزایید.
*۴۰ دقیقه اجازه دهید تا میوه درون این شربت به آرامی حرارت ببیند.
*برش های میوه را از داخل شربت خارج کرده و آن ها را بر روی یک ورقه سیلیکونی قرار دهید.
*اجازه دهید تا به طور کامل خشک و خنک شود.
آبنبات های میوه ای شما آماده است، می توانید آن ها را در ظرف دلخواه بریزید.
نکات مهم
*مقدار آب و شکر شما به میزان میوه هایتان بستگی دارد.
*بهتر است میوه ها را با پوست برش بزنید.
*برش میوه ها نباید ضخیم باشد.
*شما می توانید از سیب، پرتقال و انواع دیگری از میوه ها برای درست کردن آبنبات استفاده کنید.
*اگر شربت شما غلیظ تر و قهوه ای تر باشد؛ برش های میوه بعد از خارج شدن از شربت، آبنباتی تر می شوند.
*زمانی که میوهها را از آب و شکر خارج کردید، تا وقتی هنوز داغ است، میتوانید میوه آبنباتی را در پودر نارگیل یا ترافلهای رنگی فرو ببرید و بغلتانید یا از گلبرگهای خوراکی برای جلوه زیبای آبنباتهای میوهای استفاده کنید.
*برای تهیه آبنبات میوه ای بسته به نوع میوه شما به زمانی بین ۲۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه نیاز دارید.
*میوه ها در دمای محیط به مدت ۲ تا ۳ روز برای خشک شدن نیاز دارند، برای تسریع خشک شدن میوه ها می توانید آنها را روی شوفاژ یا بخاری قرار دهید.
*آبنبات های میوه ای را داخل ظرف بزرگتری قرار دهید تا نشکند.