به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۲۸ آذرماه با افزایش نسبت به هفته قبل از آن همراه شد و درآستانه ورود به کانال ۲۴ درصدی قرار گرفت. نرخ سود در هفته پایانی آذرماه با افزایش ۰.۰۷ درصدی به ۲۳.۹۳ درصد رسید.
نرخ سود بین بانکی درهفته منتهی به ۲۱ آذرماه با افزایش ۰.۰۷ درصدی نسبت به هفته قبل از آن رکورد جدیدی را ثبت کرد و با عبور از کانال ۲۳.۸ درصدی به ۲۳.۸۶ درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به ۱۴ آذرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۹ درصد اعلام شد.
نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۷ آذرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۹ درصد بود. این ثبات درحالی برای نرخ سود بین بانکی به ثبت رسیده که مدار این نرخ در هفته پایانی آبان ماه با افزایش محسوس همراه و باعث شد نرخ بهره برای اولین بار در آستانه ورود به کانال ۲۳.۸ درصدی قرار گیرد.
نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۳۰ آبان ماه با افزایش ۰.۰۶ درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۷۹ درصد رسید. افزایش نرخ سود بین بانکی در حالی به ثبت رسیده که وزارت اقتصاد و سازمان بورس از رایزنیها با بانک مرکزی برای کاهش نرخ سود بانکی خبر داده بودند.
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۳ آبان ماه با افزایش جزئی (۰.۰۱ درصدی) نسبت به هفته قبل، ۲۳.۷۳ درصد شده بود؛ این نرخ در هفته منتهی به ۱۶ آبان ماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۲ درصد اعلام شده بود.
نرخ بهره بین بانکی بعد از ۲ هفته افزایشی در هفته منتهی به ۹ آبان ماه با کاهش ۰.۰۴ درصدی همراه شد و به ۲۳.۷۲ درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به ۲ آبان ماه به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ بهره بین بانکی در این هفته با افزایش ۰.۰۴ درصدی به ۲۳.۷۶ درصد رسید.
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۵ مهر ماه با افزایش ۰.۰۴ درصدی همراه شده و به ۲۳.۷۲ درصد رسیده بود. در هفته منتهی به ۱۸ مهر ماه این نرخ با کاهش ۰.۰۵ درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۶۸ درصد شده بود. نرخ بهره بینبانکی بعد از ۲ هفته افزایشی، در هفته منتهی به ۱۱ مهر با کاهش ۰.۰۱ درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۷۳ درصد شد.
این نرخ در هفته نخست پاییز با افزایش ۰.۰۴ درصدی همراه شد و به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ سود بینبانکی در هفته منتهی به ۴ مهر ماه ۲۳.۷۴ درصد شد.
نرخ سود بینبانکی چیست؟
ممکن است بانکها در دورههای مالی کوتاهمدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبهرو شوند، اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد، برای اینکه بانکها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را بهنام بازار بینبانکی تشکیل دادهاند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وامهای بینبانکی سررسید کوتاهمدت یکهفتهای یا کمتر دارند. وامدهی بانکها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بینبانکی گفته میشود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.