«رزیدنتی» سال آینده شغل محسوب می‌شود

رزیدنت‌ها به‌زودی به حق و حقوق خود می‌رسند

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: سال آینده «رزیدنتی» شغل حساب خواهد شد و وزارت بهداشت باید این افراد را بیمه کرده و حداقل حقوق را به آنها پرداخت کند.
کد خبر: ۱۲۷۹۹۲۳
|
۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱ 26 December 2024
|
2223 بازدید

مجتبی یوسفی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز اظهار کرد: سال آینده با تصویب بخش اول بودجه سال ۱۴۰۴ چند اتفاق خوب در بخش درمان خواهد افتاد، که این هم در حوزه اعتبارات و هم در توجه به نیروی انسانی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: برای اولین بار دولت مکلف شد با فروش سهام شرکت‌های دولتی ۸۰ هزار میلیارد تومان به زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان کمک کند.

وی با تاکید بر توجه به نیروی انسانی افزود: در راستای دغدغه به حق رزیدنت‌ها که در کنار اساتید خود شبانه روز تلاش می‌کنند اما خیلی از آنها از حداقل دستمزد هم برخوردار نبودند، سال آینده شغل حساب خواهد شد و وزارت بهداشت باید این افراد را بیمه کرده و حداقل حقوق را به آنها پرداخت کند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: برای تأمین منابع بهداشت و درمان، وزارت نفت مکلف شد یک درصد از عوارض فروش نفت و گاز یعنی معادل ۱۲ هزار میلیارد تومان را به بهداشت و درمان اختصاص دهد.

وی اظهار کرد: در استانی زندگی می‌کنیم که ۲۳ شهید کادر درمان دارد و ۲ پزشک که جان خود را برای خدمت به مردم دادن تا نشان دهند که اصناف و اقشار ایران مقتدر اسلامی در کنار مردم هستند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی افزود: برخی ممکن است چهره ناصحیحی از پزشکان به جامعه منعکس کنند مبنی بر اینکه آنها دنبال درآمد هستند اما این پزشکان روزهای سخت کنار مردم آمده‌اند.

یوسفی با بیان اینکه تأمین دارو و تجهیزات یکی از دغدغه‌های موجود بود، تصریح کرد: دولت را مکلف کردیم که ۶ ماه ذخیره دارویی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار دهد.

به گفته نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، در دولت شهید رئیسی بیش از ۱۷ هزار تخت بیمارستانی به بخش درمان کشور اضافه شده که کاری بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه قانون فصل‌الخطاب است، تصریح کرد: در حدود چهار سال گذشته یک درصد ارزش افزوده را به جهت احقاق حق بهداشت و درمان در حساب مشترک گذاشته‌ایم، با سختی در هزینه‌های اجتناب ناپذیر حقوق و دستمزد در کشور این موارد را مطالبه کردیم.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی افزود: سال گذشته حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت تزریق شد در حالی که سهم استان خوزستان از ۲ هزار میلیارد تومان، ۷۰۰ میلیارد تومان شد.

یوسفی ادامه داد: امسال نیز تاکنون با پیگیری مجلس ۲۷ هزار میلیارد تومان ارزش افزوده یک درصد به وزارت بهداشت اختصاص داده شده در حالی که سهم خوزستان بیش از ۳ هزار میلیارد تومان است اما ۴۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی گفت: نمی‌شود یک استان در تولید و وصول مالیات و ارزش افزوده بین رتبه سوم و چهارم باشد اما در توزیع حق خودش اینگونه نباشد. سهم خوزستان ۱۵ یا ۲۰ درصد نیست البته که قبول داریم این تنها مربوط به خوزستان نیست اما اینکه سهم استان کم پرداخت بشود آن هم از منابعی که از مردم استان وصول می‌شود قابل قبول نیست.

به گفته نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، خوزستان سانترال درمانی جنوب غرب کشور در برخی بیماری‌ها است.

یوسفی بیان کرد: زمانی که ۸۲ درصد کالاهای اساسی و فله از بندر امام وارد کشور می‌شود و بر سفره مردم می‌رود سازمان غذا و دارو است که تست سلامتی آنها را انجام می‌دهد تا قوت قالب ۸۵ میلیون ایرانی، نه پنج و نیم میلیون خوزستانی فراهم شود لذا باید حق خوزستان داده شود تا بتوانیم به ایران خدمت کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین تودیع ومعارفه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور معاون وزیر بهداشت، استاندار خوزستان، جمعی از نماینده‌های مردم در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، اساتید، پزشکان و کادر بهداشت و درمان برگزار شد و حاتم بوستانی به عنوان سرپرست منصوب شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟