هدف اکثر مسافران آنکارا از سفر به این شهر، کار، تجارت و شرکت در سمینارها و همایشهای بینالمللی است.
هتل های آنکارا هم مانند هتل های بسیاری از پایتختهای کشورهای مختلف تنوع زیادی دارند. شما میتوانید در این شهر هتل های کوچک و بزرگ را در کنار هم ببینید. هر کدام از این هتل ها قیمتهای مختلفی دارند و برای افرادی با بودجههای متفاوت راهاندازی شدهاند. از اینها که بگذریم؛ سفر به آنکارا هم بایدها و نبایدهای خاص خودش را دارد. اگر شما هم بهزودی قصد سفر این شهر زیبا را دارید؛ بهتر است با برخی از قوانین سفر به این شهر آشنا شوید.
کشور ترکیه هم مانند بسیاری از کشورهای جهان مقررات و ممنوعیتهای را برای حضور گردشگران وضع کرده است. این قوانین به افزایش نظم و امنیت شهر آنکارا و سایر شهرهای توریستی ترکیه کمک زیادی کردهاند. رعایت این قوانین برای همه گردشگران ایرانی و غیر ایرانی ضروری بوده و شما بهعنوان یک گردشگر باید به این قوانین پایبند باشید.
خبر خوب اینکه ایرانیها برای سفر به آنکارا نیازی به دریافت ویزا ندارند و میتوانند از طریق مرزهای زمینی و هوایی به این شهر سفر کنند. شما برای سفر به آنکارا فقط به یک گذرنامه با اعتبار حداقل شش ماه نیاز دارید. اگر اعتبار گذرنامهتان کمتر از این مقدار باشد، در ترکیه جریمه خواهید شد. در هنگام ورود به خاک ترکیه مهر ورود به این کشور در گذرنامه شما زده میشود. البته گاهی به دلیل تعداد زیاد مسافران بهخصوص از مرزهای زمینی احتمال اینکه مهر ورود در گذرنامه شما ثبت نشود وجود دارد. اگر این اتفاق برای شما بیفتد در هنگام خروج از ترکیه دچار مشکلات زیادی خواهید شد. ما به شما توصیه میکنیم که خودتان گذرنامهتان را چک کنید تا از وجود مهر ورود مطمئن شوید.
همه گردشگران ایرانی که بدون ویزا و با گذرنامه به آنکارا سفر میکنند به مدت ۹۰ روز اجازه دارند که در هتل های آنکارا یا دیگر شهرهای ترکیه اقامت داشته باشند. اگر میخواهید برای مدت بیشتری در آنکارا بمانید باید از روشهای دیگری برای ورود به این کشور یا تمدید مدت اقامت خود استفاده کنید. افرادی که پس از اتمام این مدت ترکیه را ترک نکنند با مجازات روبهرو خواهند شد. این مجازات میتواند نقدی یا ممنوعیت دائمی از ورود به کشور ترکیه باشد.
در همه کشورهای دنیا قوانینی برای بازدید از اماکن مذهبی مانند کلیساها و مساجد وجود دارد. ازآنجاییکه بخش زیادی از مردم ترکیه مسلمان هستند، مساجد زیادی در شهرهای مختلف این کشور مانند آنکارا ساخته شدهاند. برخی این مساجد جزو جاذبههای گردشگری بهحساب میآیند. گردشگران در هنگام بازدید از این مساجد باید قوانین و آداب حضور در مسجد را رعایت کنند.
بهعنوانمثال گردشگران باید لباسهای بلند و پوشیده به تن داشته باشند، خانمها باید موهای خود را بپوشانند و از خوابیدن یا دراز کشیدن در مسجد پرهیز کنند. همچنین درآوردن کفشها قبل از ورود به مسجد، سروصدا نکردن در داخل مسجد و ... از دیگر قوانین مساجد آنکارا هستند. همه ما بهعنوان شهروندان یک کشور مسلمان با این قوانین آشنا هستیم پس در هنگام حضورتان در مساجد ترکیه هم این قوانین را رعایت کنید.
آنکارا شهری با قدمت طولانی است به همین دلیل وجود عقیقهها و سکههای قدیمی در این شهر دور از انتظار نیست. بااینحال شما بهعنوان گردشگر از نظر قانونی نمیتوانید این عتیقهها را بخرید و از کشور خارج کنید. خریدوفروش سنگهای قیمتی، عتیقهجات، اشیای قدیمی و هر چیزی که جزو آثار باستانی و فرهنگی کشور ترکیه محسوب میشود غیرمجاز است. افرادی که این قانون را رعایت نکنند دادگاهی خواهند شد. بر اساس قوانین ترکیه این افراد به پنج تا ۱۲ سال حبس محکوم میشوند.
مصرف نوشیدنیهای الکلی در ترکیه غیرقانونی نیست بااینحال محدودیتهایی برای مصرف این نوع نوشیدنیها وجود دارد. بهعنوانمثال افراد زیر سن قانونی نباید از مشروبات الکلی استفاده کنند. افراد بزرگسال هم اجازه ندارند در خیابانها و فضاهای عمومی نوشیدنی الکلی بخورند. البته امکان سفارش این نوع نوشیدنیها در بارها، کلابها و بسیاری از کافهها و رستورانهای ترکیه وجود دارد. گردشگرانی که برای تفریح و گردش به آنکارا یا دیگر شهرهای ترکیه میروند باید به این قوانین احترام بگذارند. در صورت عدم رعایت این قوانین، آنها هم مانند شهروندان ترکیه باید جریمه بپردازند.
انتهای رپرتاژ آگهی/