پلیس فتا باز هم هشدار داد

پلیس فتا در راستای آگاهی رسانی عمومی در برابر حملات سایبری به کاربران هشدار داد: مراقب پیامک جعلی با عنوان به‌روزرسانی نرم افزارها باشید.
کد خبر: ۱۲۸۰۷۱۰
|
۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۶ 30 December 2024
|
1914 بازدید

کلاهبرداران با بهره‌برداری از تکنیک‌های فیشینگ و روش‌های مختلف، تلاش می‌کنند تا دسترسی غیرمجاز به حساب‌های بانکی، اطلاعات شخصی و حتی حساب‌های کاربری افراد پیدا کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، در کنار روش‌هایی مانند کلاهبرداری از طریق اجاره حساب بانکی و رمزارزی، کلاهبرداری سایبری به بهانه سال نو میلادی و کریسمس، کلاهبرداری از طریق پیامک ابلاغیه ثنا و واریز سود سهام عدالت، کلاهبرداری از طریق اپلیکیشن‌های جعلی همراه بانک، کلاهبرداری با رسیدهای واریزی جعلی، کلاهبرداری از طریق تماس و ارسال پیامک‌های جعلی تحت عنوان «شما برنده شده‌اید» و سایر روش‌های کلاهبرداری، روش دیگری وجود دارد که کلاهبرداری از طریق پیامک به‌روزرسانی برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های کاربری افراد است.

کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک جعلی با عنوان به‌روزرسانی نرم‌افزار

از آنجا که سودجویان همواره از راه‌های مختلفی برای کلاهبرداری و فریب کاربران در فضای مجازی اقدام می‌کنند و از طریق لینک‌های جعلی با عناوین مختلف کاربران را قربانی بزهکاری خود قرار می‌دهند، پلیس فتا دائما نسبت به هوشیاری کاربران در مواجهه با فیشینگ، انواع روش‌های کلاهبرداری در فضای سایبری و سرقت اطلاعات شخصی و بانکی هشدار داده و روش‌های تشخیص و پیشگیری از آن را به اطلاع مردم رسانده است.

طبق اعلام پلیس فتا، کاربران در صورت دریافت پیامک به‌روزرسانی برنامه‌های خرید و فروش و یا هر اپلیکیشن دیگری باید این توصیه‌ها را مدنظر قرار دهند:

کاربران فضای مجازی در صورت دریافت پیامک به‌روزرسانی برنامه‌های خرید و فروش و یا برنامه‌های دیگر به هیچ عنوان روی این لینک‌ها کلیک نکنند.

شهروندان هنگام درج آگهی از طریق سایت‌های واسط و یا نرم‌افزارهای خرید کالا در صورت دریافت پیامک به‌روزرسانی برنامه، هوشیار بوده و هیچ‌گاه از لینـک‌های ارسال شده به‌روزرسانی انجام ندهند.

کاربران جهت اطمینان از عدم نصب بدافزار در تنظیمات تلفن به بخش برنامه‌ها مراجعه کرده و در صورت مشاهده برنامه‌های هم نام، آنها را حذف نصب کرده و سپس نرم‌افزارها را از مارکت‌های معتبر داخلی دانلود و نصب کنند.

کاربران در مواجه با موارد مشکوک هوشیار بوده و از کلیک بر لینک‌های جعلی خودداری کنند.

شهروندان در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک در فضای مجازی مواجه شدند مراتب را از طریق تماس تلفنی با شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا از طریق سایت پلیس فتا به آدرس fata.gov.ir به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا گزارش کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟