به گزارش خبرنگار تابناک از کهگیلویه و بویراحمد، وزیر ارتباطات، فناوری و اطلاعات در روزهای پایانی هفته گذشته سفری سه روزه به کهگیلویه و بویراحمد داشت که در این سفر بسیاری از معاونین، کارشناسان و شرکتهای تابعه وزارت وی را همراهی کردند.
در این سفر علاوه بر دیدارها و برنامههای وزیر برخی مدیران ملی و کارشناسان حوزه ارتباطات بررسیهای کاری خود را انجام و برنامههای توسعه استان در این زمینه را پیگری کردند.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران یکی از این مدیران بود که پس از حضور در مناطق مختلف استان و بررسی میدانی موضوعات مرتبط، مواردی از برنامههای این شرکت در توسعه و بهبود کیفیت ارتباط در استان را تشریح کرد.
محمد جعفر پور در پایان این سفر بنابر درخواست خبرنگار تابناک در کهگیلویه و بویراحمد جزئیاتی از برنامههای توسعه استان را توضیح و ضمن آن به برخی سوالات پیرامون عملکرد را تشریح کرد.
عقب ماندگی تاریخی کهگیلویه و بویراحمد
جعفر پور در بخش اول سخنان خود به موضوع توسعه و بهبود کیفیت ارتباط در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: شاهد عدم توسعه یافتگی کندی پیشرفت کار بودهایم که تلاش میکنیم پس از این سفر توسعه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در کهگیلویه و بویراحمد را چندبرابر کنیم.
توسعه فیبر نوری روستایی
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در بخش بعدی سخنان خود و در خصوص سهم روستاها از توسعه زیرساختهای مخابراتی ارتباطات، اظهار داشت: این شرکت آمادگی اجرای همه ابلاغیههای وزارت ارتباطات در خصوص اجرای سایتهای جدید را داریم.
جعفرپور ادامه داد: از ابتدای سال جدید تاکنون ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری روستایی اجرا شده که تا پایان سال این عدد به ۳۵۰ کیلومتر افزایش خواهد داشت.
چرایی سرعت پایین اینترنت تلفن ثابت در مقابل سرعت بالاتر اینترنت همراه
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ سوال خبرنگار تابناک مبنی بر چرایی پایین بودن سرعت اینترنت تلفن ثابت در مقابل تلفن همراه گفت: در تمام دنیا حدود ۷۰ درصد مصرف اینترنت را روی شبکه ثابت میگذارند و ۳۰ درصد را روی تلفن همراه، اما در ایران به دلیل عدم توسعه زیرساختهای اینترنت ثابت این نسبت بر عکس است که البته ما بنا داریم این نسبت را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم.
آیا سرعت اینترنت فیبر نوری آن چیزی است که گفته میشود؟
سوال دیگر خبرنگار تابناک از مدیرعامل شرکت مخابرات این بود که آیا واقعا سرعت اینترنت ثابت مبتنی بر فیبر نوری آنچیزی است که تبلیغ میشود که جعفر پور اینگونه پاسخ داد که در اینترنت مبتنی بر فیبر نوری تا یک گیگابیت بر ثانیه سرویس ارائه میشود در حالی که در اینترنت adsl این عدد حداکثر تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه انجام میشود.
خبرهای خوبی برای توسعه اینترنت ثابت در راه است
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر بحث کاهش مشترکان تلفن ثابت، گفت: هم اکنون بیش از ۲۸ میلیون مشترک تلفن ثابت در کشور وجود دارد و دغدغه کاهش آن وجود ندارد.
جعفرپور ادامه داد که برنامه ویژه و خاصی برای توسعه تلفن ثابت در دستور کار قرار دارد.