پس از راهاندازی درخواست جلوگیری از حضور مجدد مهدی تاج در انتخابات فدراسیون فوتبال و تشکیل کارزاری با این عنوان، افرادی سعی در تخریب آن داشتند که این اقدام آنها نافرجام ماند.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، حضور مجدد مهدی تاج در انتخابات فدراسیون فوتبال و کاندیداتوری او برای پست ریاست این فدراسیون، در شرایطی که فوتبال ایران در دوران حضور او آسیبهایی جدی خورده است، فضای عمومی و آنهایی که علاقهمند به فوتبال هستند را ملتهب کرد. اتفاقی که باعث شد تا یک کارزار رسمی علیه تاج شکل بگیرد و با درخواستی از رئیس جمهوری، رئیس قوه قضاییه و وزیر ورزش و جوانان درخواست جلوگیری از حضور تاج در انتخابات شود.
در این کارزار به این موضوع اشاره شده است که جلوگیری از حضور تاج در انتخابات به صورت قانونی و با توجه به پروندههای متعددی که او در قوه قضاییه دارد، انجام شود. چرا که تاج شهریورماه ۱۴۰۱ خودش معترف شده بود که سه پرونده در قوه قضاییه دارد و رسیدگی به این پروندهها و البته آرای صادر شده میتواند به صورت قانونی مانع از حضورش در انتخابات شود. حتی در این کارزار به این موضوع اشاره شده است که برکناری سپ بلاتر رئیس پیشین فیفا و ورود FBI به پرونده او کاملاً قانونی بود و بنابراین در صورتی که تاج نیز به دلیل پروندههایش برکنار شود یا از حضورش در انتخابات جلوگیری صورت بگیرد، هیچ معنایی از دخالت دولتی در فوتبال نیست و چنین موضوعی برای فیفا نیز تعریف شده است.
امضای کارزار مردمی برای جلوگیری از حضور مهدی تاج در انتخابات فدراسیون فوتبال
جالب اینکه پس از به راه افتادن این کارزار که مربوط به ساعات پایانی روز پنجشنبه بود، موجی از افراد فوتبالی وارد این کارزار شده و امضای خود را به ثبت رساندند. تاکنون و پیش از اینکه شروع این کارزار به ۴۸ ساعت برسد، بیش از ۳۲۰۰ نفر این کارزار را امضا کردهاند. با این حال برخی حملات سایبری نیز به این کارزار صورت گرفت و افرادی «ناشناس» که البته شناسایی آنها از طریق شماره IP آنها توسط پلیس فتا کاری ساده است، قصد داشتند تا این کارزار را زیر سؤال ببرند. حمله نافرجام سایبریها استفاده از اسامی افرادی بود که هم اکنون در فدراسیون فوتبال مشغول فعالیت هستند و آنها با نام مهدی تاج، مهدی محمدنبی و امیرمهدی علوی این کارزار را امضا کردند.
پس از امضای کارزار توسط سایبریها با اسامی مطرح شده در فدراسیون نوبت به رسانهای کردن این موضوع بود تا نشان داده شود که کارزار مردمی شکل گرفته جنبه رسمی و قانونی ندارد. همچنین این افراد با مطرح کردن شکایت و پیش کشیدن نام پلیس فتا سعی در ترساندن افرادی داشتند که قصد پیوستن به این کارزار را دارند، در حالی که این کارزار در یک سایت قانونی به راه افتاده است که تاکنون ۳۵ هزار و ۴۴۵ کارزار را مدیریت کرده و بیش از ۴۱ میلیون نفر هم به عنوان کنشگر در کارزارهای این سایت رسمی و قانونی شرکت کردهاند. از همینرو اتفاقاً ورود پلیس فتا و پیگیری آدرس IP افرادی که با اسامی کارکنان فدراسیون اقدام به امضای کارزار کردند تا یک اقدام قانونی را زیر سؤال ببرند، میتواند به پیشبرد بهتر این کارزار مردمی کمک کند.
در حال حاضر هم در این کارزار نام افرادی که جایگاه حقوقی داشتند و بدون اطلاع خودشان نام آنها در کارزار ثبت شده بود از جمله مهدی تاج، مهدی محمدنبی و امیرمهدی علوی از کارزار مورد اشاره حذف شده تا به نوعی حمله سایبریها به این کارزار مردمی نافرجام بماند. این دست اقدامات میتواند رویکرد مسئولان را نسبت به آنچه در فوتبال میگذرد تغییر دهد تا بلکه فوتبال ایران پس از سالها نفسی تازه استشمام کند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.