تعداد بازدید : 7971
کد خبر:۱۲۸۳۸۸۴
کد خبر:۱۲۸۳۸۸۴
15319 بازدید
نظرات: ۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ | ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
18 January 2025
ته چین

پخت نان محلی به شیوه پیرزن روستایی

شیوه پخت نان محلی را به شیوه یک پیرزن روستایی بر روی تنور چوبی می‌بینید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
عزیزم کدوم روستا
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
نان ها پخت خوبی ندارن و خمیر مانند هستند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
اين خميره يا چسب چوب؟
پاسخ
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
روستای حسوکندی نزدیک مرز هست
پاسخ
ح.ب
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۸
در کهگیلویه به این نان «شُل شلو» گفته می گویند، با مالیدن کره سفید حیوانی و یا روغن حیوانی بسیار خوشمزه می شه و به عنوان یه وعده غذایی کامل استفاده می شود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
نان سالم بدن سالم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
چقدر لباسش قشنگ است خدا حفظشان کند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
چقدر لباسش قشنگ است خدا حفظشان کند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲
کدام استان،‌؟ کدام روستاست؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۹
ماهم خودمون نون نون می‌پزیم خیلی خوب مطلوب خوشمزه
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.