این جنایت بزرگ چرا در کشور عادی شده است؟ / تغییر کاربری خیابانهای شهر به داروخانه

دارو از داروخانه به خیابان نشت نمی کند. دارو در خیابان‌هاست؛ گاهی به داروخانه‌ها هم نشتی دارد. 
کد خبر: ۱۲۸۳۹۳۶
|
۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۹ 19 January 2025
|
7674 بازدید
|

این جنایت بزرگ چرا در کشور عادی شده است؟ / تغییر کاربری خیابانهای شهر به داروخانه

این یک سوال تکراری و ساده اما بسیار مهم است که بالاخره باید به آن پاسخ داده شود؛ چرا دارو در داروخانه نیست اما همان دارو در بازار سیاه، از ناصر خسرو تا فضای آنلاین و حتی عطاری‌ها همواره موجود است؟
به گزارش خبرنگار اجتماعی تابناک، این یک شوخی بزرگ و عجیبی است که دارو در داروخانه نیست اما در جاهای دیگری غیر از داروخانه یافت می‌شود. در واقع، به راحتی با جان شهروندان بازی می‌کنیم و در این بازی، همنوع من و شما واقعاً در حال درد کشیدن یا حتی مردن است.
موضوع فقدان دارو، به‌ویژه داروهای ویژه بیماری‌های خطرناک و مرگ‌آفرین در داروخانه‌ها و دسترسی به آن‌ها در خارج از داروخانه‌ها، چرا به یک روند عادی تبدیل شده است؟ مقصر و عامل چنین جریانی در جامعه کیست؟ آیا هیچ راهی برای پایان دادن به این معضل وجود ندارد؟ یا بحث نبود اراده است. این عدم اراده، از کدام منفعت و سود نشأت می‌گیرد؟
موضوع بازار سیاه دارو به صورت مجازی و واقعی آنچنان ساده‌انگاری شده است که هر از گاهی خبرهایی از آن منتشر می‌شود و انگار نه انگار که فاجعه‌ای رخ داده است. سپس دوران بی‌خیالی همگانی سیستم سلامت کشور آغاز می‌شود.
آقای پزشکیان، رئیس‌جمهور، اتقای ظفرقندی پزشک، پزشکان در دولت و مجلس، ناظران پزشکی در عرصه پزشکی، و سیستم‌های نظارتی محترم، هدف اول قرار گرفتن همه شما بزرگواران در جایگاه‌های امروزتان چیست؟ شهروندان وقتی بیمار می‌شوند، عزادار می‌شوند! عزاداری خود، دارو، اقتصاد خانواده، استرس‌های همراهان و در این میان عده‌ای میلیارد میلیارد از خون و جان مردم می‌مکند و از چنین بازار سیاهی، سفیر بخت می‌شوند. سفیدبخت تا زمان موعود.

این داستان تکراری

این جنایت بزرگ چرا در کشور عادی شده است؟ / تغییر کاربری خیابانهای شهر به داروخانه
بازار دارو در کشور به طور مداوم با بحران‌ها و کمبودهایی مواجه است که به صورت نوسانی رخ می‌دهد. اما جریان، همیشگی است. این کمبودها گاهی شامل داروهای ساده مانند قرص‌های سرماخوردگی و سرم می‌شود، اما برخی داروها همواره با بحران روبرو هستند؛ از جمله داروهای خاص، انسولین و داروهای مرتبط با شیمی‌درمانی.
این در حالی است که مسئولان دارویی کشور، همانند رئیس پیشین سازمان غذا و دارو، عنوان می‌کنند که ۹۹ درصد داروهای کشور تولید داخلی است و وضعیت فعلی کمبود داروها نشان می‌دهد که میزان تولید نتوانسته نیازهای دارویی و درمانی کشور را به خوبی تأمین کند. او البته معتقد است همین یک درصد، ۱۳ درصد بازار دارویی کشور را شامل می‌شود.
به راستی اگر اوضاع این‌قدر خوب است، پس چرا این قدر وخیم است!؟
پیرصالحی، رئیس فعلی این سازمان، هم اخیراً گفته است: نشت داروها به بازار سیاه هنوز اتفاق می‌افتد و امروز نشت دارو از طریق نسخ انجام می‌شود. البته برخی داروها نیز در سامانه تی‌تک وارد نشده‌اند، اما عمدتاً نسخ جعلی که نوشته می‌شود باعث این موضوع شده است.
البته آنچه که جریان دارد، نشت هرازگاهی دارو از بازار سیاه به برخی از داروخانه‌ها است و گرنه جریان اصلی داروهای حیاتی و امیدبخش، در خیابان‌ها و فروشگاه‌های آنلاین است.

معنای نبود دارو در داروخانه

این جنایت بزرگ چرا در کشور عادی شده است؟ / تغییر کاربری خیابانهای شهر به داروخانه
نبود دارو – به عنوان یکی از اساسی‌ترین نیازهای شهروندان و نیاز قطعی بیماران – در داروخانه معنایش این است که خیلی چیزهای دیگر در سیستم توزیع کشور در جای خود نیست. به جای آن، خیلی از موضوعات عجیب و غریب در این سیستم حکم‌فرمایی می‌کند.
بازار دلال‌های دارو روز به روز رونق می‌گیرد، به خصوص که وضعیت دارو مدام در حال بدتر شدن است و روزهای سیاه بیماران در راه است. این حیاط‌خلوتی که از حیات شهروندان نیازمند به دارو ساخته شده و هر روز بر وسعتش افزوده می‌شود، چه کسی باید دیوارهای این حیاط خلوت را  فرو بریزد؟
فراموش نکنید که رهبر انقلاب بر ضرورت فرزندآوری و افزایش جمعیت تأکید دارند. جمعیت سالم و با بازدهی بالا. آیا تدابیر سازمان‌های مربوطه معطوف به این نکته بوده یا همچنان قرار است در عرصه بنیادین سلامت و سیستم دارویی، تخلفات بزرگ و به قول مسئولان، نشت‌های دارویی از جایی به جای دیگر ادامه داشته باشد؟!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
راه حل خیلی ساده است به یک مر کز دارویی مجوز واردات داروی از کشورهای همسایه مثل دوبی رو بدهید که هرکسی خواست نسخه پزشک خودشو از این مرگز تهیه کنه وپول نسخه هم با یک رمز ارز مثل تتر پرداخت کنه قبلا یک مرکز در خیابان بهشتی برای داروهای خاص بود که باچندنرخی شدن ارز بسته شد اماحالا باآمدن رمزارزهااین کار شدنیه هم بازارسیاه دارو جمع میشه هم فشارارزی به دولت کم میشه هم کار بیماران سریعتر انجام میشه فقط کمی مدیریت لازم دارد البته متاسفانه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
این یعنی فاجعه
این ها وظیف دولته
وقتی دولت وظیفه اش رو انجام نمی ده و بیاد جلوی کسی رو که داره جای اون کار می کنه ببنده، یعنی چی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
دوست عزیز مردم قادر نیستند با درهم بیست و یک هزار تومان هزینه دارو بدهد. تتر چی هست. عامه مردم نمی شناسند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
به جنایت شرکتهای خدمات پرستاری هم بپردازید. قراردادهای ترکمتچای به خاطر اینکه عزیز مردم دستشان است. چرا نظام پزشکی و وزارت بهداشت به اینها رسیدگی نمی کنند؟؟؟ در قبال رفتار پرستار هیچ مسوولیتی ندارند و تعهدی، خودشان کمیسیون سرسام آور می گیرند هم از بیمار و هم پرستار، از ۶۰ تا ۳۰ درصد. چرا کسی صدایش در نمی آید؟؟؟ چرا اینطور از بیمار و خانواده بیمار و طرفهای درگیر سوء استفاده می شود و کسی جلویشان را نمی گیرد؟
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
مشکل سیستم پرستاری کشورمااستخدام پرستارانی است که علاقه چندانی به خدمت به بیماران راندارندوصرفاًبخاطر کسب درآمد. به این شغل روی آورده اند وکنترلی هم روی کارهای آنها نیست که این امر باعث درگیری بیمار با پزشکان میشود چون پزشک دستوری میدهد پرستار اجرا نمیکند بارها این باعث مشکل شده البته تعداد قلیلی پرستار باوجدان ودلسوز داریم که متاسفانه درحال که تعدادشان درحال افول است بارها دیده شده درپرونده بیمار قبل ازرفتن به اطاق عمل پرستار باید ضربان نبض وفشارخون بیمار را چک کرده بنویسد پرستارمربوطه بدون بدون معاینه همه چیز رانرمال مینویسد ودراطاق عمل مشکلات فراوان‌پیش میآید که حتی می تواند باعث تلف شدن بیمار ازهمه جابیخبر شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
عده ای نانشان در عذاب مردم است.
چرا نمی گذارید دارو وارد شود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
میگم چرا به مسائل پیش و پا افتاده می پردازید؟ ما اهداف بزرگ و مقدسی داریم و مردم باید صبور کنند تا مسئولین راحت تر بر روی آنها تمرکز داشته باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
" شهروندان وقتی بیمار می‌شوند، عزادار می‌شوند! عزاداری خود، دارو، اقتصاد خانواده، استرس‌های همراهان و در این میان عده‌ای میلیارد میلیارد از خون و جان مردم می‌مکند " متاسفانه دقیقا این وضعیت دارو و درمان است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
سیستم پزشکی مدرن برای سلامت مردم نیست برای تجارته. در ماجرای کرونای دروغین خیلی ها این موضوع ساده رو فهمیدن ولی خیلی ها همچنان در خوابند. طب مکمل راهکار سلامته طب مثلا مدرن فقط دنبال پوله.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
درود بر شرافت
ناشناس
|
Denmark
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
فروش دارو در خیابان در تمام دنیا مثل فروش مواد مخدر است! چرا دولت کاری نمیکند؟ چرا بساط خیابان ناصر خسرو را جمع نمی کنند؟واقعا چرا همه چیز در این کشور متفاوت است؟قانون داریم !
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟