ته چین

روش تهیه کباب کوبیده 50 هزار تومانی در رستوران‌ها

کد خبر: ۱۲۸۴۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹ 21 January 2025
تعداد بازدید : 4499
کد خبر: ۱۲۸۴۴۴۳
|
۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹ 21 January 2025
|
6381 بازدید
|

با وجود قیمت چند صد هزار تومانی گوشت، برخی رستوران‌ها کباب کوبیده را سیخی 50 هزار تومان عرضه می‌کنند اما چگونه این کباب‌ها تهیه می‌شود؟

بازدید 6381
در این ویدیو طرز تهیه این کباب را می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
خوبه باز نا سالم نیست!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
من به این راضی تر هستم تا گوشت خراب یا سایر حیوانات
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
اصلا این کلیپ قابل تعمیم به هر کبابی نیست چون الان گوشت گوساله برزیلی منجمد حدود ۳۳۰ تومنه و قلوه‌گاه و دمبه گوسفندی هم همین قیمته اگه مرغ کیلوبی ۱۰۰ تومن را هم کامل بی‌استخوان کنیم حدود ۱۷۰ تومن میشه ۷۰ درصد یه مایه کباب گوشت و بقیه پیاز است پس با احتساب این اعداد اگه فقط گوشت گوساله و قلو‌گاه و و دمبه بزنند یه سیخ کباب که حدود ۹۰ گرمی باشه زیر ۲۵ تومن درمیاد و اگه با مرغ مخلوط بشه کمتر از ۲۰ تومن( وزن بیشتر هم با همین فرمول باز هم خیلی بالا نمیره) پس سیخ ۵۰ هزار تومنی حداقل نصف‌اش سوده اینکه کسی طمع داره و وجدان هم نداره چیز دیگه‌ای را به جای گوشت بزنه یه بحث دیگه است تازه اگه به جای گوشت منجمد و مرغ کامل که گفتم از خرده گوشت اصطلاحا رم چاقو و گوشواره استفاده کنند باز هم ارزونتر در میاد ولی باز هم گوشته هرچند بی کیفیت و البته ناجوانمردی به هر حال با این قیمت‌ها برای سیخی ۵۰ فروختن نیازی به تقلب نیست و همه‌ کسانی که کباب را تو این رنج قیمت میدهند لزوما تقلب نمیکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
بازم خوبه خدایی.
برای اون پدر بیچاره ی بی پول با شرف، که بچه اش دلش کباب میخواد و پول نداره که بخره خوبه.
آه از این دنیا!!
امان از این روزگار!!
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
کجا بودیم!به کجا رسیدیم وبه کجا خواهیم رسید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
یا خدااا
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
علی برکت الله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
ببین به کجا رسیدیم
اونوقت آقایان به محض اینکه به علت ریخت پاش هایشان کسری بودجه میاورند از طریق گران کردن و افزایش نقدینگی دست تو جیب مردم میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
همسایه من هم وسط تهران از این کبابا درست میکنه همیشه هم جلو مغازش صف هست ! نوش جون هرکی که ازش میخره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
فرمول خوبی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
از نتایج بدبختی ما ایرانیها
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
بهتر از استفاده از چرخ کرده ضایعات مرغ است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
این معجون رو باید سیخی 20 تومان بفروشند نه 50 تومان. کوبیده 50تومانی مخلوطی از سنگدان مرغ، دنبه،قلوه گاه گوسفندی هست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
الان خرید عمده گوشت منجمد وارداتی که کیفیت خوبی هم داره از سنگدان مرغ ارزونتر است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟