من به این راضی تر هستم تا گوشت خراب یا سایر حیوانات
مجید
||
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
اصلا این کلیپ قابل تعمیم به هر کبابی نیست چون الان گوشت گوساله برزیلی منجمد حدود ۳۳۰ تومنه و قلوهگاه و دمبه گوسفندی هم همین قیمته اگه مرغ کیلوبی ۱۰۰ تومن را هم کامل بیاستخوان کنیم حدود ۱۷۰ تومن میشه ۷۰ درصد یه مایه کباب گوشت و بقیه پیاز است پس با احتساب این اعداد اگه فقط گوشت گوساله و قلوگاه و و دمبه بزنند یه سیخ کباب که حدود ۹۰ گرمی باشه زیر ۲۵ تومن درمیاد و اگه با مرغ مخلوط بشه کمتر از ۲۰ تومن( وزن بیشتر هم با همین فرمول باز هم خیلی بالا نمیره) پس سیخ ۵۰ هزار تومنی حداقل نصفاش سوده اینکه کسی طمع داره و وجدان هم نداره چیز دیگهای را به جای گوشت بزنه یه بحث دیگه است تازه اگه به جای گوشت منجمد و مرغ کامل که گفتم از خرده گوشت اصطلاحا رم چاقو و گوشواره استفاده کنند باز هم ارزونتر در میاد ولی باز هم گوشته هرچند بی کیفیت و البته ناجوانمردی به هر حال با این قیمتها برای سیخی ۵۰ فروختن نیازی به تقلب نیست و همه کسانی که کباب را تو این رنج قیمت میدهند لزوما تقلب نمیکنند