ورود پیکر ۴۱ شهید تازه تفحص‌شده به کشور

همزمان با هفتم بهمن‌ماه سالروز شهادت امام موسی‌کاظم(ع) پیکر ۴۱ شهید تازه تفحص‌شده از طریق مرز بین‌المللی شلمچه وارد کشور شد.
کد خبر: ۱۲۸۵۳۳۴
|
۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹ 26 January 2025
|
1419 بازدید
|
۱

امروز (۷ بهمن) با حضور محمد باقرزاده فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، حجت الاسلام و المسلیمن موسوی‌فرد نماینده ولی فقیه در استان و سایر مسئولان کشوری و استانی، پیکرهای شهدا در مرز بین‌المللی شلمچه مورد استقبال مردم آبادان و خرمشهر و کاروان‌های راهیان نور قرار گرفتند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این شهدا که در جنوب عراق و بخشی از جنوب کشور تفحص شده‌اند مربوط به عملیات‌های والفجر مقدماتی، والفجر یک، خیبر، بدر، کربلای ۴ و کربلای ۵ و تک‌دشمن در سال‌های ۶۵ و ۶۷ و عملیات فتح‌المبین هستند. 

پیکر این شهدا، برای وداع به مسجد جامع خرمشهر منتقل می‌شوند و در شام غریبان امام موسی‌کاظم(ع) نیز مراسم ویژه‌ای در جوار پیکرهای این شهدا برگزار خواهد شد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۷
خدا رحمتشان کنه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟