روسیه ممنوعیت فعالیت «آنروا» توسط اسرائیل را محکوم کرد

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: تصمیم اسرائیل برای ممنوعیت فعالیت «آنروا» ناامیدکننده است و باید محکوم شود.
کد خبر: ۱۲۸۶۴۱۹
|
۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲ 01 February 2025
|
1861 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر؛ خبرگزاری ریانوستی اعلام کرد، وزارت خارجه روسیه امروز شنبه با صدور بیانیه ای اقدام رژیم صهیونیستی در ممنوعیت فعالیت های آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی را محکوم کرد.
 
در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص آمده است: مسکو ممنوعیت اسرائیل بر فعالیت‌های «آنروا» را محکوم می کند. این اقدام ناامید کننده است.
 
بیانیه مذکور اضافه کرد: قوانین ذکر شده (در پارلمان اشغالگران قدس) و اقدامات طرف اسرائیلی بر اساس آنها ناقض موازین و اصول حقوقی بین المللی شناخته شده جهانی است.
 
پارلمان رژیم صهیونیستی موسوم به کنست در راستای تحقق نسل کشی فلسطینیان در غزه و پاکسازی اراضی فلسطینی پیشتر قانونی را به تصویب رساند که براساس آن فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی موسوم به «آنروا» در سرزمین‌های اشغالی ممنوع شد. این اقدام با واکنش‌های گسترده بین المللی همراه بود.
 
بر این اساس، تدروس ادهانوم، مدیر سازمان جهانی بهداشت خواستار لغو ممنوعیت فعالیت سازمان آن روا در سرزمین‌های اشغالی شد.
 
ادهانوم در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من از مقامات اسرائیلی می‌خواهیم در تصمیم خود برای ممنوع اعلام کردن فعالیت سازمان آن روا وابسته به سازمان ملل متحد تجدید نظر کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟