هفته هفتم لیگ نخبگان آسیا؛

الهلال ۴ - پرسپولیس ۱؛ هلالِ ناامیدی از صعود، رویت شد!

دیدار تیم‌های الهلال و پرسپولیس با شکست تلخ و پرگل نماینده ایران برابر تیم قدرتمند و پرستاره سعودی به پایان رسید. شاگردان اسماعیل کارتال در نیمه نخست این بازی، نمایش ناامیدکننده‌ای داشتند.
کد خبر: ۱۲۸۷۰۹۹
|
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۰ 04 February 2025
|
2047 بازدید
|

الهلال 4 - پرسپولیس صفر؛ هلالِ ناامیدی از صعود، رویت شد!

در سمت مقابل شاگردان ژرژ ژسوس در همان نیمه نخست، بار خود را بستند و نشان دادند مدعی اصلی قهرمانی در آسیا هستند.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، آخرین دیدار از هفته هفتم مسابقات فوتبال لیگ نخبگان آسیا ۲۵-۲۰۲۴ در منطقه غرب با تقابل الهلال عربستان و پرسپولیس ایران از ساعت ۲۱:۳۰ آغاز شد.

در دیداری که «ما نینگ» چینی قضاوت آن را برعهده داشت، هواداران میزبان استقبال خوبی از آن داشتند و در ورزشگاه زیبا و مدرن کینگدام آرنا، به شکل هواداران فوتبال در اروپا تیم شان را در طول بازی تشویق و حمایت کردند.

پرسپولیس تحت هدایت اسماعیل کارتال با ترکیبی نسبتا غیرمنتظره وارد زمین شد. سرمربی ترکیه‌ای ترجیح داد گولسیانی روی نیمکت باشد و کنعانی زادگان بعد از چند بازی دوباره فیکس شد. سردار دورسون مهاجم جدید سرخ‌ها هم در ترکیب ابتدایی تیمش قرار گرفت. پرسپولیسی‌ها که برای زنده ماندن امید‌ها برای صعود، قصد داشتند فوتبالی هجومی ارائه دهند و دست خالی زمین را ترک نکنند، نتوانستند مقابل تیم قدرتمند و پرمهره عربستانی، کاری از پیش ببرند و با شکستی سنگین در پایان نیمه نخست به رختکن رفتند. دریافت چهار گل، تمام امید سرخ‌ها را برای نیمه دوم از بین برد. از سویی مالکوم در دقیقه ۱۰ یکی از زیباترین گل‌های مرحله نخست لیگ نخبگان آسیا را به ثمر رساند.

نیمه دوم در شرایطی آغاز شد که کارتال دست به تغییر سه بازیکن در ترکیب تیمش زد بلکه اوضاع تغییر کند و بازیکنانش بتوانند سنگینی شکست را کاهش دهند. گولسیانی، مهری و احمدزاده در ابتدای این نیمه به جای ریگی، سلمانی و خدابنده لو وارد زمین شدند. سرخ‌ها در این نیمه نمایش بهتری داشتند و در مقابل بازیکنان الهلال همچون نیمه نخست عطش گلزنی نداشتند.

در نهایت این دیدار با نتیجه ۴ بر یک به سود الهلال به پایان رسید تا امید‌ سرخ‌ها برای صعود به مرحله حذفی، بسیار کمرنگ شود. در حال حاضر پرسپولیس با ۶ امتیاز از ۷ بازی در رده نهم جدول ۱۲ تیمی منطقه غرب آسیا قرار دارد. الهلال هم با این برد ۱۹ امتیازی شد و به صدر جدول بازگشت. گفتنی است پرسپولیس در آخرین دیدار خود، میزبان النصر عربستان است.

ترکیب ابتدایی دو تیم:
ترکیب الهلال: یاسین بونو، کالیدو کولیبالی، حسان تمبکتی، متعب الحربی، ژائو کانسلو، روبن نوس، سرگئی میلینکوویچ ساویچ، کایو سزار، مالکوم، سالم الدوسری و مارکوس لئوناردو.

ترکیب پرسپولیس: الکسیس گندوز، فرشاد فرجی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، مرتضی پورعلی‌گنجی، میلاد محمدی، مسعود ریگی، محمد خدابنده‌لو، یاسین سلمانی، سروش رفیعی، علی علیپور و سردار دورسون.
دقایق حساس بازی:
دقیقه ۲: ارسال سروش رفیعی به سردار دورسون رسید و مهاجم ترک‌تبار سرخپوشان فاصله چندانی با گشودن دروازه میزبان نداشت، اما ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت. البته پرچم کمک داور نیز به نشانه آفساید بالا رفت.

دقیقه ۱۰: مالکوم در یک حرکت انفرادی زیبا، از زمین الهلال به سمت دروازه پرسپولیس حرکت کرد و پس از اینکه تمام بازیکنان مقابل خود را از پیش رو برداشت، دروازه گندوز را با ضربه چیپ باز کرد.

دقیقه ۱۲: علی علیپور پس از دریافت پاسی بلند از خط دفاع پرسپولیس، با یاسین بونو تک به تک شد که ضربه او توسط سنگربان مراکشی مهار شد. در این صحنه هم کمک داور پرچم خود را به نشانه آفساید بالا برد.

دقیقه ۱۵: شوت کایو سزار به سوی دروازه پرسپولیس با واکنش نه چندان خوب گندوز، دفع شد.

دقیقه ۲۵: ژائو کانسلو از پشت محوطه جریمه، بخت خود را برای گلزنی آزمود. شوت مدافع الهلال با واکنش ضعیف گندوز، گل دوم را برای میزبان به ارمغان آورد.

دقیقه ۲۷: خروج چند قدمی گندوز از دروازه پرسپولیس، از نگاه روبن نوس پنهان نماند و هافبک پرتغالی الهلال اقدام به شوت‌زنی کرد که این ضربه با اختلاف کمی از بالای دروازه راهی اوت شد.

دقیقه ۳۳: پاس رو به جلوی مسعود ریگی نصیب علی علیپور شد. مهاجم پرسپولیس که تلاش کرد از یاسین بونو عبور کند، توپ را به دورسون رساند که این بازیکن هم سُر خورد تا فرصت از دست برود. البته پرسپولیسی‌ها در این صحنه نیز در تله آفساید الهلالی‌ها گرفتار شدند.

دقیقه ۳۸: سالم الدوسری پس از دریافت پاس در عمق و هوشمندانه مالکوم، از دروازه‌بان پرسپولیس عبور کرد و توپ را به تور دروازه نماینده ایران رساند.

دقیقه ۱+۴۵: پاس کانسلو مقابل پای الدوسری قرار گرفت و شوت زیبا و کات دار کاپیتان الهلال از پشت محوطه باعث شد توپ برای بار چهارم وارد دروازه پرسپولیس شود.

دقیقه ۷۰: الحمدان پس از دریافت پاس زیبای میلینکوویچ ساویچ، دروازه پرسپولیس را هدف گرفت که سنگربان الجزایری سرخپوشان با واکنش خود توانست توپ را به کرنر بفرستد.

دقیقه ۷۳: گندوز موفق شد ضربه میلینکوویچ ساویچ را در موقعیت تک به تک مهار کند.

دقیقه ۷۹: سانتر علی علیپور روی سر آل‌کثیر فرود آمد که ضربه مهاجم سرخپوشان در اختیار بونو قرار گرفت. البته آل‌کثیر هم در موقعیت آفساید قرار گرفته بود.

دقیقه ۸۲: یک فرصت دیگر در شرایط آفساید نصیب پرسپولیس شد! عیسی آل‌کثیر برای دومین مرتبه فرصت مناسبی برای گلزنی داشت که ضربه چیپ او در موقعیت آفساید با اختلاف راهی اوت شد.

دقیقه ۸۷: پس از رخ دادن برخوردی میان علی البلیهی و عیسی آل‌کثیر در محوطه جریمه الهلال، داور صحنه را به کمک سیستم VAR بازبینی کرد و به سود سرخپوشان اعلام پنالتی کرد. در ادامه گئورگی گولسیانی در دقیقه ۹۰ تنها گل پرسپولیس را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
تفاوت فوتبال فاسد و بی خاصیت ایران با فوتبال عربستان و بقیه کشورها همینه.
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
این تفاوت مدیریت کارامد به مدیریت ناکارامد بود !!!
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
سالهاس که نه درسطح ملی نه باشگاهی ونه المپیک حرفی برای گفتن نداریم
باید واقعیت را بپذیریم هرچند تلخ باشه
بقول پروین بضاعت فوتبال ما همینه
آ رمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
سلام .تیمهای ایرانی صعود نکنند ،بهتر است . تیم و این همه ضعیف. انگار دوغ خورده بودند .مطمئنم اگر سرعت شان را بیشتر می کردند ، موفق تر بودند. بالاخره که حذف می شوند . پس الان حذف شوند ، دردش کمتر است .!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
عجیب دلریم به عربستان میبازیم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
اگر الهلال به ۱۰ گل هم نیاز داشت ۱۱ گل به پرسپولیس می زد پرسپولیس شانس اورد عطش گلزنی شون فروکش کرد
حمید
|
France
|
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
بازیکنان الهلال به کنار، من مبهوت ورزشگاه زیباشون بودم و فقط حسرت خوردم.... حسرتتتتت
بماند
|
Finland
|
۰۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
والله آل کثیر که جای دورسون اومد خیلی بهتر از بازیکن ترک کارکرد
بابک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
متاسفانه ،،تقصیر از خود ماست...هم مدیران سیاسی در فوتبال داریم و هم خودمون،،اهل تلاش و استاندارد سازی نیستیم..حتی اگر تمام شرایط مدیریتی ،،استاندارد بشه،،بازیکن های ما،،حال و حوصله ندارن...ما در پنجاه سال،،چند تا لژیونر تحویل دنیای فوتبال دادیم؟! چند تاشون تونستن با شرایط ایده آل و استاندارد باشگاه های اروپا،،تطبیق پیدا کنند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
مدیران فوتبالی ما در بیست سال اخیر فقط هنرشون در اخذ درصد از قراردادهای بازیکنان است و هیچ مطلب دیگری براشون مهم نیست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟