به تیم پرسپولیس که چند سالی است با سبک مدیریت علی اصغری اداره میشود کاری ندارم چون آنچه در اين تيم سايه انداخته و نايب قهرمان آسيا را تا اين سطح تنزل داده عمدتا مشكلات غير فني است كه متاسفانه از هيات مديره اين باشگاه نيز چون تحت تاثير نفوذ است كاري بر نمي آيد.از اين قصه كه سر دراز دارد بگذريم اما باخت فاجعه آمیز این تیم مقابل الهلال به نوعي واقعیت فوتبال ما را به تصویر کشید.
واقعیتی که سالهاست فریاد میکشیم اما گوش متولیان امر بدهکار نیست! آیا اختلاف فوتبال ما با فوتبال عربستان بايد در يك نيمه ۴ گل باشد؟ از ضربه پنالتي دقيقه ٨٧ پرسپوليس بگذريم، اگر الهلال نيمه دوم ميل به گلزني بيشتر داشت و بازيكنان كليدي خود را تعويض نميكرد و مثل نيمه اول ظاهر مي شد، آيا ميدانيد اختلاف به چند گل ميرسيد؟ به مدیریت پرسپولیس کاری نداریم همچنین به مدیریت باشگاه استقلال که به محله برو و بیا تبدیل شده و سایه سیاست بر آن سنگینی می کند.
سوال این است؛ آیا جایگاه نمایندگان پرطرفدار و قهرمانان فوتبال ما باید در لیگ نخبگان آسیا اینجا باشد که اکنون هست؟ چه بلایی بر سر فوتبال ما آمده؟ عامل عقب ماندگی و پسرفت فوتبال ما چیست؟
مگر همین چند سال پیش پرسپولیس با پنجره بسته و با حداقل بازیکن دو بار به فینال آسيا نرسید؟ چه اتفاقی افتاده که اولا تیم قهرمان لیگ برتر در یک نیمه نه تنها ۴ گل می خورد بلکه چنان ترسي از مقابله با الهلال بر آنها مستولی بود که از جعبه جادویی هم قابل مشاهده بود.
روزی که فوتبال عربستان سراغ امثال رونالدو، نیمار، مالکوم، کانسلو، بنزما و ... رفت رسانهها چه نوشتند؟! با ادله فراوان و علمی ادعا کردند آنها با رویکرد مدیریت دانش، زمینه های رشد و توسعه را طرح ریزی کرده اند اما رییس فدراسیون فوتبال ایران معتقد بود آینده فوتبال عربستان با این سیاست نگران کننده خواهد بود...!؟
بهراستی با این فوتبالی که شب گذشته از الهلال مقابل قهرمان چند ساله لیگ ایران دیدیم، آینده فوتبال عربستان (که برای جام جهانی ۲۰۳۴ برنامه دارد) به تعبیر مهدی تاج نگران کننده خواهد بود؟ تاج پاسخ این سوال را بدهد که ورزشگاه الهلال به تنهایی چند گل از ورزشگاههای ما جلو بود؟
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.