ایرنا: مشاور تغذيهاي معاونت بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: مصرف چاي در بين كارمندان معمولا بيش از حد است و اين مصرف بيش از حد چاي، منجر به خوردن قند و شيريني شده و مجموع اين قند و شيرينيها، در طول روز براي سلامتي بسيار مضر است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، 'ابوالقاسم جزايري' به افرادي كه ساعات زيادي پشت ميز مينشينند، توصيه كرد در طول روز همراه با چاي خود كمتر ، شيريني و قند مصرف كنند.
وي اضافه كرد: بهترين حالت براي جايگزيني چاي، مصرف ميوه و سبزي ها است كه مقدار زيادي فيبر، ويتامين و مواد معدني را به فرد ميرساند.
وي خاطرنشان كرد: علاوه براين، گنجاندن ورزش در برنامه روزانه، رعايت رژيم غذايي و اصول تغذيه و رعايت اصول ارگونوميك در استفاده از ابزار كار، از عوارض كمتحركي و پشت ميزنشيني ميكاهد.
مشاور تغذيهاي معاونت بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: افرادي كه ساعات طولاني، پشت ميز كار خود مينشينند بايد توجه داشته باشند كه بيشتر در معرض چاقي و بيماريهاي قلبي و عروقي قرار ميگيرند و حتما بايد در طول روز، به فاصله يكي دوساعت و به مدت يك تا دو دقيقه راه روند تا از عدم بيتحركي و ثبات خارج شوند.
جزايري ادامه داد: راه رفتن در بين ساعات كاري موجب ميشود، گردش خون بهتر جريان داشته باشد و از افزايش فشارخون، اختلال در چربي خون و بيماريهاي قلبي و عروقي كه همگي از عوارض پشت ميزنشيني و كمتحركي است، كاسته شود.
وي افزود: كارمندان ميتوانند در همان حالت نشسته، انگشتان پايشان را در كفش تكان دهند تا از بيحركتي خارج شوند.
جزايري تاكيد كرد: افراد ميتوانند با گنجاندن ورزش در برنامه روزانه خود از عوارض كمتحركي و پشت ميزنشيني بكاهند و ورزش كردن آنان به گونهاي باشد كه همه اعضاي بدن را درگير كند تا اين امر باعث تسهيل در گردش خون شود.