والاترین هورمون شادی، هورمون سروتونین است که هنگام برقراری ارتباط میان انسان و قدرتی فراتر از وجود بشری (خداوند) در مغز ترشح میشود.
به گزارش تابناک، چگونگی دستیابی به هورمونهای شادی میتواند زندگی هر آدمی را دچار تحولی اساسی کند.
۱. هورمون دوپامین: دوپامین هورمون پاداش است. دوپامین بعد از تمام کردن یک فعالیت در مغز ترشح میشود و همینطور باعث ایجاد انگیزه در فرد میشود. ترشح این هورمون وابسته به عوامل بیرونی است.
برای ترشح این هورمون: ورزش کنید، به موسیقی شاد گوش دهید، خواب کافی داشته باشید، مدیتیشن کنید.
۲. هورمون اندورفین: هورمون اندورفین مسکن طبیعی مغز است، استرس را کاهش و لذت را افزایش میدهد. این هورمون هنگام فعالیتهای ورزشی و ... ترشح میشود. دلیل عدم حس کردن آسیبدیدگیها حین انجام فعالیتهای ورزشی، به اصطلاح گرم بودن بدن یا ترشح اندورفین است.
برای ترشح این هورمون: فعالیتهای ورزشی، رقصیدن، خندیدن، شکلات تلخ.
۳. هورمون أکسیتوسین: هورمون اکسیتوسین به وسیلهی تماس بدنی بین افراد ترشح میشود. این هورمون ارتباط صمیمانه میان افراد است، هرگاه با کسی احساس صمیمیت کنیم ترشح میشود.
برای ترشح این هورمون: در آغوش گرفتن، نگه داشتن دستهای یکدیگر، تعریف کردن از ویژگیهای مثبت دیگران، نوازش حیوانات
۴. هورمون سروتونین: هورمون سروتونین که به آن والاترین هورمون شادی نیز میگویند هنگام برقراری ارتباط میان انسان و قدرتی فراتر از وجود بشری (خداوند) در مغز ترشح میشود. میتوان هنگام برقراری این ارتباط ترشح هورمون سروتونین را در مغز احساس کرد. انجام مدیتیشن ترشح این هورمون را به صورت شگفت انگیزی افزایش میدهد.
برای ترشح این هورمون: آفتاب گرفتن، مدیتیشن کردن، قدم زدن در طبیعت، تماشای طلوع و غروب آفتاب.