پیش‌بینی اخراج زودهنگام سرمربی منچستر یونایتد

سرمربی منچستریونایتد با وجود متحمل‌شدن دوازدهمین باختش در این فصل تاکید کرد نگران امنیت شغلی‌اش در این تیم نیست.
کد خبر: ۱۲۸۹۲۹۵
|
۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳ 17 February 2025
|
2067 بازدید

پیش‌بینی اخراج زودهنگام سرمربی منچستر یونایتد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آموریم از زمانی که به جای اریک تن هاخ هدایت منچستر یونایتد را بر عهده گرفته، روزهای سخت و دشواری را تجربه کرده است و هیچ پیشرفتی در کار او حداقل از حیث کسب نتیجه دیده نمی شود. یونایتد اکنون ۸ بازی از ۱۴ بازی‌اش در لیگ را باخته است.

در شرایطی که زمزه‌های برکناری زودهنگام این مربی پرتغالی شنیده می‌شود، او به بی‌بی‌سی گفت: نگران نیستم. هوادارانمان را درک می‌کنم. من از باختن متنفرم، باختن بدترین حس دنیا است. به بقیه چیزها فکر نمی کنم. من اینجا هستم تا به بازیکنانم کمک کنم. به کارم اطمینان دارم و فقط می‌خواهم بازی‌ها را ببرم. من نگران جایگاه یونایتد در جدول هستم و به هیچ وجه نگران خودم نیستم.

ساکرنت اعلام کرد، سرمربی پرتغالی در ادامه با ابراز تاسف از شکست دیگر گفت: آلخاندرو گارناچو فرصت طلایی برای زدن گل داشت ولی استفاده نکرد. تفاوت بازی در این بود؛ آنها گل زدند و ما گل نزدیم. فرصت‌هایی برای گلزنی داشتیم ولی متاسفانه در زدن ضربات نهایی بی‌دقت‌ بودیم.

بدبیاری‌های یونایتد به اینجا ختم نشده است. آماد دیالو به دلیل آسیب دیدگی در تمرینات، احتمالا تا پایان فصل غایب خواهد بود. دیالو ۲۲ ساله که با ۶ گل بهترین گلزن یونایتد در لیگ برتر است از ترکیب تیمش برای دیدار  دیروز  یکشنبه ۲۸ بهمن مقابل تاتنهام  خط خورد و معلوم نیست بتواند در ادامه فصل برای تیمش به میدان برود.  

یونایتد برابر تاتنهام با کمبود بازیکن روبرو بود و ویکتور لیندلوف تنها بازیکن تیم اصلی در میان نیمکت‌نشینان این تیم بود.  

یونایتد شنبه باید برابر اورتون قرار گیرد که دیوید مویس را روی نیمکت مربیگری‌اش دارد و تقابل این مربی با تیم سابقش اتفاق جذابی خواهد بود. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟