آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور

جانشین پلیس راه راهور فراجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۲۸۹۴۱۸
|
۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴ 18 February 2025
|
1096 بازدید

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن را تشریح کرد.

وی افزود: امروز در برخی از محور‌های استان‌های خراسان شمالی و خراسان رضوی شاهد بارش برف و باران خواهیم بود. رانندگان باید احتیاط لازم را داشته باشند.

محبی گفت: در برخی از محور‌های استان‌های اردبیل، زنجان، بوشهر و خراسان جنوبی، پدیده مه گرفتگی پیش‌بینی شده است که احتمال کاهش دید را به همراه خواهد داشت. از این رو، رانندگان باید با سرعت مناسب حرکت کرده و از رعایت فاصله طولی با وسایل نقلیه دیگر اطمینان حاصل کنند.

جانشین پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: ترافیک نیمه سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران (حدفاصل مهرویلا تا پل کلاک و محدوده گرمدره) و همچنین در محور شهریار – تهران در برخی از مقاطع گزارش شده است. از رانندگان خواسته می‌شود از صبر و شکیبایی خود در مسیر‌های پر ترافیک استفاده کنند.

محبی اضافه کرد: متأسفانه در حال حاضر محور‌های خرم آباد – پلدختر و پونل – خلخال به دلیل شرایط جوی نامساعد مسدود است.

وی بیان داشت: پلیس راه از هموطنان گرامی خواسته می‌شود که با توجه به وضعیت جوی و ترافیکی، از سفر‌های غیرضروری خودداری کرده و در صورت نیاز به سفر، از تجهیزات ایمنی و لازم بهره‌مند شوند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟