بزرگترین نیروگاه هسته‌ای شناور جهان ساخته می‌شود

بزرگترین نیروگاه هسته‌ای شناور جهان با نمک مذاب در ایالات متحده ساخته می‌شود. این ابتکار که برنامه لیبرتی نام دارد، به دنبال ایجاد یک چارچوب هسته‌ای غیرنظامی جامع است که به طور خاص برای کاربردهای دریایی طراحی شده است.
کد خبر: ۱۲۸۹۵۵۲
|
۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰ 19 February 2025
|
4655 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، شرکت Core Power، توسعه‌دهنده پیشرو در فناوری‌های هسته‌ای دریایی، ابتکار مهمی را برای معرفی یک نیروگاه هسته‌ای شناور تحت کنترل ایالات متحده تا اواسط دهه ۲۰۳۰ اعلام کرده است.

آی‌ای اعلام کرد، مدیرعامل شرکت Core Power تاکید کرد که برنامه لیبرتی می‌تواند بازاری را که حدود ۲.۶ تریلیون دلار متمرکز بر راه‌حل‌های انرژی آبی است، ممکن کند.

یک نیروگاه هسته‌ای شناور

این نیروگاه هسته‌ای شناور در ایالات متحده اعلام کرده است که سالانه ۱۷۵ گیگاوات ساعت برق پاک را تامین می‌کند.

فاز اول برنامه لیبرتی بر تولید انبوه نیروگاه‌های هسته‌ای شناور (FNPP) متمرکز خواهد بود. تولید انبوه نیروگاه‌های هسته‌ای شناور از روش‌های ساخت و ساز مدولار استفاده می‌کند که بر اساس تخصص و زیرساخت موجود صنعت کشتی‌سازی تاسیس شده است.

این نیروگاه‌ها به گونه‌ای طراحی خواهند شد که به عنوان برج‌های برق عمل کنند که می‌توانند در بنادر و مناطق ساحلی مستقر شوند یا در خارج از دریا برای واحدهای تولید برق بزرگتر قرار گیرند. این استراتژی امکان تولید انبوه کارآمد را فراهم می‌کند و به ناوگانی از نیروگاه‌های هسته‌ای شناور اجازه می‌دهد تا به مکان‌های مختلف مد نظر مشتریان بدون نیاز به آماده‌سازی پیچیده در هر مکان با بکسل برده شوند.

یک کارخانه کشتی‌سازی مرکزی، راه‌اندازی، نگهداری، سوخت‌گیری و مدیریت زباله این نیروگاه‌های شناور را مدیریت خواهد کرد.

یکی از جنبه‌های کلیدی برنامه لیبرتی تمرکز بر فناوری پیشرفته هسته‌ای، به‌ویژه راکتورهای نمک مذاب است. برخلاف راکتورهای هسته‌ای سنتی، این سیستم‌های نسل بعدی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در فشارهای جوی به طور ایمن و کارآمد عمل می‌کنند.

انتظار می‌رود راکتورهای پیشرفته مزایای قابل‌توجهی در کارایی داشته باشند و به کشتی‌ها اجازه می‌دهند تا با یک بار سوخت‌گیری برای کل طول عمر خود کار کنند و در عین حال خروجی زباله را به حداقل برسانند. در نتیجه، کشتی‌های هسته‌ای وعده افزایش سرعت، کارایی و ظرفیت بار را می‌دهند.

این شرکت قصد دارد تا سال ۲۰۲۸ پذیرش سفارشات را آغاز کند تا در دهه آینده تجاری‌سازی کامل شود. مرحله دوم نقشه بر ایجاد یک زنجیره تامین قوی و توسعه نیروی کار ماهر تاکید دارد. مرحله نهایی بر ایجاد عملیات تجاری و یک پایگاه تولیدی تمرکز خواهد کرد.

علاوه بر اهداف فنی و عملیاتی این برنامه، Core Power قصد دارد با سازمان بین‌المللی دریانوردی و سازمان بین‌المللی انرژی اتمی برای ایجاد استانداردهای ایمنی و امنیتی جهانی برای کشتی‌های هسته‌ای همکاری کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
عوضش ماهم نیروگاه پکیده بوشهر رو داریم که 1000 مگا وات برق تولید می کنه:)
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟