نقش‌آفرینی ترکیه در برخی تحرکات افراطی قومی در ایران

وزیر امور خارجه ترکیه، (ریاست سابق سازمان امنیتی میت)، در مصاحبه با شبکه الجزیره قطر به‌صورت تلویحی ایران را به حمایت از شعبه سوری پ.ک.ک یا حزب اتحاد دموکراتیک سوریه متهم کرده است. 
کد خبر: ۱۲۹۲۰۳۵
|
۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲ 03 March 2025
|
1945 بازدید
 
به گزارش «تابناک» به نقل از شرق؛ برخی شبکه‌های اجتماعی مجازی وابسته به دولت ترکیه با طرح مباحث تجزیه طلبانه علیه تمامیت ارضی ایران فعالیت می‌کنند.
 
از ابتدای انقلاب و پس از درگیری‌های دولت با گروه‌های تجزیه‌طلب در مناطق کردنشین غرب کشور، دولت ترکیه به این سازمان‌های مسلح کمک‌های تدارکاتی ارائه می‌کرد و حتی تعدادی از مقرهای این احزاب در خاک ترکیه قرار داشت. 
 
ایران نیز ظرفیت قابل توجهی برای اقدام علیه امنیت ملی ترکیه دارد اما درگیرشدن دو کشور با چنین ابزارهایی در چارچوب مصالح ملی دو طرف نیست. 
 
در شرایط حساس منطقه ضروری است با افزایش فعالیت‌های دیپلماتیک، مسائل و نگرانی‌های دو کشور درباره مسائل منطقه‌ای به‌صورت مستقیم و با زبانی دیپلماتیک ارزیابی شود.
 
برخی از دولتمردان داخلی در چنین شرایطی با مواضع و آمارهای دروغین، آب به آسیاب دشمنان و رقبای منطقه‌ای کشور می‌ریزند.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟