شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه خیز تنها در تهران

رییس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بر اساس آمار سه سال گذشته، ۴۵۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده است که از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۹ درصداز این نقاط معادل ۳۱۷ محل ایمن سازی شده اند.
کد خبر: ۱۲۹۲۰۴۷
|
۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰ 03 March 2025
|
897 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سرهنگ مصطفی زینی‌وند روز دوشنبه همچنین بر اهمیت واکنش سریع در مواقع حساس، از جمله حریق خودرو تاکید کرد.

وی گفت: در مواقع بحرانی همکاری به موقع و استفاده تجهیزات مناسب مانند کپسول آتش نشانی می تواند به کاهش خسارت جانی و مالی کمک کند چرا که زمان و رسیدگی سریع در چنین شرایطی بسیار موثر است.

سرهنگ مصطفی زینی‌وند یادآور شد: بررسی ها نشان می‌دهد که شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز و افزایش ایمنی می تواند نقش موثری در کاهش تصادفات و جلوگیری از تلفات انسانی را داشته باشد.

وی گفت: نقاط حادثه‌خیز به محل‌هایی اطلاق می‌شود که مشکلات زیرساختی در آنجا وجود دارد و وقوع تصادفات متعدد در این نقاط نشان‌دهنده این است که این مناطق نیاز به توجه ویژه دارند، شناسایی و آشکارسازی این نقاط برای افزایش ایمنی و رعایت سرعت مطمئنه ضروری است.

وی ادامه داد:در نقاط حادثه‌خیز، خطای انسانی می‌تواند شدت تصادف را افزایش دهد به‌ویژه در مواردی که رانندگان بی‌احتیاط و بی‌توجه هستند، تصادفات جرحی و فوتی بیشتر رخ می‌دهد.

۶۱ درصد از تصادفات فوتی تهران در بزرگراه‌ها اتفاق می‌افتد

سرهنگ زینی وند در خصوص آمار تصادفات فوتی در پایتخت اظهار کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تصادفات منجر به فوت در خودروها ۵۲ درصد افزایش داشته، در حالی که فوتی‌های عابرین ۱۵ درصد کاهش و فوتی‌های موتورسیکلت‌ها ۸ درصد کاهش داشته است.

وی همچنین درباره سهم تصادفات فوتی بر حسب نوع کاربران راه گفت:در ۱۰ ماهه سال جاری، ۴۵ درصد از تصادفات فوتی مربوط به موتورسیکلت‌ها، ۳۷ درصد مربوط به عابران پیاده و ۱۸ درصد مربوط به خودروها بوده است.

سرهنگ زینی وند در ادامه به عامل اصلی تصادفات فوتی اشاره و عنوان کرد: عدم توجه به جلو، شایع‌ترین خطای انسانی است که به وقوع تصادفات منجر به فوت می‌انجامد، همچنین ۳۲ درصد از تصادفات فوتی در خیابان‌های اصلی و ۶۱ درصد در بزرگراه‌ها رخ داده است که این آمار باید به عنوان هشداری برای واکنش بهتر در مواجهه با خطرات به‌کار گرفته شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟