دیدار رمضانی کارگزاران نظام با رهبر انقلاب

پزشکیان: وحدت و انسجام حرف اول و آخر را می‌زند

رئیس‌جمهور گفت: وحدت حرف اول و آخر را می‌زند ما باید برای حل مشکلات مردم دست به دست هم بدهیم.
کد خبر: ۱۲۹۲۹۸۸
|
۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲ 08 March 2025
|
1757 بازدید
|
۵

پزشکیان: وحدت و انسجام حرف اول و آخر را می‌زند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان شنبه شب؛ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ در در دیدار رمضامی مسئولان نظام با رهبر انقلاب، اظهار کرد: ماه رمضان زمانی است که خداوند قرآن را نازل کرده است. قرآن برای هدایت انسان و حل اختلاف بین انسان‌هاست. قرآن کتاب زندگی است. امام حسین(ع) در کربلا فرمودند امام وظیفه دارد به  قرآن عمل کند، قسط و عدالت را برپا کند و مسیر و راه حق را در جامعه عملیاتی کند. امام علی(ع) وقتی مالک را به سمت مصر می فرستاد در اولین دستور خود به مالک، امر به تقوا و عمل به کتاب می‌کند.  کتاب خدا ما را به راستی، صداقت و عدالت و حق دعوت کرده است و در این ماه باید خود را برای رفتن به این سمت آماده کنیم.

وی ادامه داد: وحدت و انسجام حرف اول و آخر را می‌زند. اگر اختلاف کنیم، نخواهیم توانست به اهداف خود برسیم. باید دست به دست هم دهیم. اینجا انشراح صدر لازم است. باید همدیگر را تحمل کنیم. نباید به سادگی از کوره در برویم.

وی گفت: قادریم بر همه مشکلات غلبه کنیم. هیچ قدرتی نمی‌تواند ملتی که با هم هستند و پشت سر امام به سمت یک قبله حرکت می‌کنند، زمین‌گیر کند. ما نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم. این‌ها امتحان خداوند است.

اظهارات بیشتر از رئیس‌جمهور در این دیدار متعاقبا ارسال خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
انسجامتون که خوبه. هر روز فقیرترمون میکنید و همه چی رو گرونتر.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
آفرین به رئیس جمهور عزیز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
شعارتوهم دیگر نخ نما شده است
وزیر اقتصاد وظریف را با همین وفاق ،وفاق ازدست دادی ،وفاق یکطرفه که نمی شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
بله نمونه این وحدت رو در مجلس هشت درصدی و بر کناری وزیر اقتصادتون رو دیدیم ؟ شما کجای وحدت هستین آقای رئیس جمهور ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
جناب آقای پزشکیان عدالت شما و دولت ثروتمندان شما را در این مدت دیدیم ؟ ، گرانی وحشتناک که در هیچ دولتی این گونه سابقه نداشت و عدم حمایت از مردم و حقوق بگیران معلم و کارمند و بازنشسته و کارگر؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟