خشکی دریاچه ارومیه، دامن آرتیما را هم گرفت/ تولید و پرورش فقط ۵ درصد از آرتمیای کشور در آذربایجان غربی

گروه استان ها- مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی گفت: فقط ۵ درصد از آرتمیای مورد نیاز کشور در آذربایجان غربی تولید و پرورش می یابد.
کد خبر: ۱۲۹۴۳۳۱
|
۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰ 15 March 2025
|
1496 بازدید

منصور لطفی در گفت و گو با خبرنگار تابناک در ارومیه، اظهار داشت: ۹۵ درصد از آرتمیای مورد نیاز کشور از کشورهای دیگر تأمین می گردد.

وی افزود: متأسفانه با خشک شدن دریاچه ارومیه ،پرورش آرتمیا در استان کاهش یافته که باعث صدمه جدی به اقتصاد استان شده است 

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: محل پرورش و زندگی آرتمیا در آب های شور می باشد که کارگاه‌های پرورش آرتمیا در چند نقطه از استان دایر می باشد. 

لطفی گفت: برای افزایش پرورش آرتمیا، شیلات آذربایجان غربی در بخش های مختلف آماده حمایت از متولیان پرورش آرتمیا می باشد. 

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: امسال بیش از ۲۰ تن محصولات آرتمیا در استان تولید شده است و امید می‌رود با افزایش پرورش آرتمیا صادرات آرتمیا به کشورهای همچون چین و روسیه آغاز گردد.

لطفی گفت: در سالجاری تولید و پرورش آبزیان زینتی در استان ۵ تن گزارش شده است که نسبت به سال گذشته با افزایش چشمگیری روبه رو هستیم. 

وی افزود: پرورش جلبک ،زالوی طبی ،از دیگر تولیدات آبزی در ۵۰ مزرعه و مرکز تولید آبزیان در استان می باشد.

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی تصریح کرد: ۲۰ گونه ماهی در مراکز پرورش آبزیان استان تولید می‌گردد که تکثیر و افزایش گونه های مختلف از آبزیان از برنامه های مهم سال آینده می باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟