پیام شهرام شب‌پره به سروش صحت و سهراب پورناظری

شهرام شب‌پره (خواننده ۷۷ساله قبل از انقلاب) از سروش صحت و سهراب پورناظری به علت نام بردن از او در برنامه «اکنون...» تشکر کرد.
کد خبر: ۱۲۹۴۴۹۶
|
۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵ 16 March 2025
|
5743 بازدید

پیام شهرام شب‌پره به سروش صحت و سهراب پورناظری

به گزارش تابناک، شهرام شب‌پره (خواننده ۷۷ساله قبل از انقلاب) از سروش صحت و سهراب پورناظری به علتنام بردن از او در برنامه «اکنون...» تشکر کرد.

سپاس از هنرمندان گرامی

جناب سهراب پورناظری عزیز، از لطف و توجه شما به من صمیمانه سپاسگزارم. شنیدن چنین نگاه مثبتی از سوی یک هنرمند بزرگ، همواره دلگرم‌کننده و ارزشمند است.

موسیقی ۶/۸ ایرانی بخشی از هویت ماست، و خوشحالم که توانسته‌ام در این مسیر نقشی داشته باشم. قدردان این محبت هستم و برایتان بهترین‌ها را آرزو می‌کنم.

همچنین، آقای سروش صحت عزیز، که همواره از برنامه‌ی کتاب‌باز تا برنامه‌ی اکنون بیننده‌ی شما بوده‌ام و از شخصیت و دانش ارزشمندتان لذت برده‌ام، از شما سپاسگزارم. آرزوی تندرستی برایتان دارم، رفیق جان.

با مهر و احترام

شهرام شب‌پره

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟