پشه‌ آئدس در کمین مسافران نوروزی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نسبت به خطر شیوع بیماری‌های منتقله توسط پشه آئدس هشدار داد.
کد خبر: ۱۲۹۵۳۵۱
|
۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰ 21 March 2025
|
1390 بازدید

 

پشه‌ آئدس در کمین مسافران نوروزی

به گزارش تابناک، دکتر خداداد شیخ زاده با بیان اینکه با فرارسیدن نوروز و افزایش سفرها، نگرانی‌ها درباره شیوع بیماری‌های منتقله توسط پشه آئدس بیشتر شده است، افزود: این پشه ناقل بیماری‌های خطرناکی مانند تب دانگ، چیکونگونیا و زیکا است و در مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری از جمله شمال و جنوب کشور دیده می‌شود.

وی به مسافران توصیه کرد که برای پیشگیری از نیش این حشره از اسپری‌ها و قلم‌های دفع‌کننده حشرات استفاده کنند، لباس‌های آستین بلند و رنگ روشن بپوشند و در محل‌های اقامتی مجهز به توری و تهویه مناسب ساکن شوند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تأکید کرد: این پشه در آب‌های راکد تخم‌گذاری می‌کند، بنابراین مسافران باید از رها کردن ظروف آب‌دار و زباله‌های یکبار مصرف در طبیعت خودداری کنند.

بر اساس گزارش وبدا، شیخ‌زاده از افرادی که به مناطق آلوده سفر کرده‌اند خواست در صورت مشاهده علائمی مانند تب، سردرد، درد عضلانی یا بثورات پوستی، سریعاً به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند. با رعایت این توصیه‌ها می‌توان از شیوع بیماری‌ها جلوگیری کرد و تعطیلاتی ایمن و سالم داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟