آغاز بارش‌ها و هشدار سیلاب / وضعیت هوا در سیزده به در

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی سازمان هواشناسی ضمن تشریح آخرین وضعیت جوی استانهای کشور، از تقویت گستره بارشی در کشور از فردا دوشنبه خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۶۶۴۵
|
۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲ 30 March 2025
|
4080 بازدید

صادق ضیائیان با اشاره به وضعیت جوی استان‌های مختلف، گفت: بر اساس نقشه های همدیدی و آینده نگری، امروز دهم فروردین با گذر امواج تراز میانی جو از غرب و شمال غرب کشور بتدریج در استانهای کرمانشاه،‌ کردستان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر و بارش پراکنده آغاز خواهد شد.

هشدار سیلاب در ۶ استان 

یه گزارش «تابناک»، وی با بیان اینکه دوشنبه ۱۱فروردین بارش در مناطق ذکر شده تقویت شده و گستره بارش استانهای ایلام، لرستان، زنجان، همدان، قزوین، البرز و ارتفاعات و دامنه های شمالی و جنوبی البرز مرکزی را نیز در برمی گیرد گفت: سه شنبه ۱۲ فروردین  بارش های پراکنده در ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور ادامه دارد. این وضعیت سبب بالا آمدن آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها، احتمال آب‌گرفتگی معابر و لغزندگی جاده‌ها می‌شود.

سیزده به در بارانی است

ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه ۱۳فروردین با عبور موج دیگری از غرب کشور در بخش هایی از شمال غرب، غرب، جنوب غرب، ارتفاعات و دامنه های البرز بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می شود  و پنج شنبه ۱۴فروردین ماه در شمال غرب بارش پراکنده و در جنوب غرب کشور، ارتفاعات زاگرس مرکزی دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی و مناطقی از مرکز کشور رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید ادامه خواهد داشت.

وی افزود: پنج شنبه ۱۴فروردین در غرب، شمال غرب، سواحل دریای خزر، دامنه های جنوبی البرز، شمال شرق، شرق و مرکز کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد پدیده گردوخاک پیش بینی می شود.

ضیاییان در ادامه، درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران امروز  ۱۰ فروردین، کمی ابری تا نیمه در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی روز دوشنبه ۱۱ فروردین، آسمان تهران نیمه ابری به تدریج افزایش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی در پایان گفت: امروز یکشنبه ۱۰ فروردین، شهرکرد با کمینه دمای ۱- درجه سانتیگراد سردترین و بندرعباس و اهواز با دمای ۳۳ درجه گرم‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟