تابناک بررسی می‌کند؛

قیمت خودرو‌های داخلی بعد از ایام نوروز / کدام خودرو‌ها بیشترین گرانی را تجربه کردند؟

بعد از تعطیلات نوروز و در سومین هفته فروردین ماه خودرو‌های داخلی ازجمله محصولات سایپا و ایران خودرو تغییرات قابل ملاحظه‌ای در قیمت‌ها داشتند که این امر خرید را برای خریداران سخت‌تر از قبل کرده است.
کد خبر: ۱۲۹۷۸۰۳
|
۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳ 08 April 2025
|
7415 بازدید
|

در حالی سومین هفته از سال ۱۴۰۴ آغاز شده که معاملات در بازار خودرو‌های داخلی به حداقل رسیده و قیمت‌ها نسبت به اسفندماه ۱۴۰۳ بین ۱۰ تا ۵۰ میلیون گرانتر از هفته آخر اسفندماه سال گذشته شده است؛ این درحالی است که به نظر می‌رسد بازار خودرو نیز به تبعیت از بازار طلا و سکه  و همچنین بازار ارز که رشد شتابانی در روز‌های تعطیل داشته است قرار گرفته است.  
 
به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، سایپا و ایران خودرو رکورددار بیشترین تغییرات قیمتی از اسفندماه سال گذشته تا هفته سوم فروردین در بین محصولات شان بوده‌اند این درحالی است که ساینا s دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ که در روز‌های پایانی اسنفد ۴۹۰ میلیون تومان بود حدود ۵۷۵ میلیون تومان ارزش گذاری شده است، این خودرو نسبت به معاملات روز گذشته ۸۵ میلیون تومان گران‌تر شده است.
 
ازسویی دیگر، قیمت شاهین G اتومات CVT سال ۱۴۰۳ نیز ۹۹۰ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است. ری را شاسی بلند ایرانی هم با افزایش ۵۰ میلیون تومانی نسبت به ۲۸ اسفند به یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسیده است.   
 
قیمت کوییک آر صفر مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۴۷۰ میلیون تومان معامله می‌شود که این خودرو نسبت به معاملات روز گذشته ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است. همچنین دنا پلاس در روز‌های آخر اسفند یک میلیارد و ۲۱۰ میلیون بود که اکنون به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است.  
 
تارا اتوماتیک هم ۵۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشت و پژو ۲۰۷ نیز که پارسال یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان بود حالا یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان شده است.  قیمت اطلس G دنده‌ای ۱۴۰۳ امروز به ۵۹۵ میلیون تومان رسیده است که قیمت این خودرو نسبت به روز گذشته ۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.
 
به گزارش تابناک، بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد تارا اتوماتیک V۴ و دنا پلاس بیشترین  افزایش قیمت را را ثبت کرده‌اند و برخی از مدل‌های اقتصادی سایپا نیز مانند کوئیک GXL و ساینا S  دنده‌ای نیز اختلاف جزئی قیمتی داشته‌اند که به نظر می‌رسد در شرایطی که تقاضای بالا و عرضه محدود داریم افزایش قیمت بی رویه خودرو‌های داخلی امری طبیعی و عامدانه باشد. ازسویی دیگر، انتظارات تورمی و سوداگری نیز اثرات مخربی در تنش‌های قیمتی در این بازار داشته است.  
اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
قیمت خودروهای روز دنیا تو افغانستان عراق سوریه و ... چند ؟ تو ایران چند ؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
میشه انقد اخبار خودرو کار نکنید آخه بگو چی گرون نشده ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
پزشکیان مچکریم
مهدی نژاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
در عوض کارگر مفت اضافه کاری مفت حقوقها صفر در آمد شغلهای آزاد مال دارایی البته کسانی که در سطح معمولی هستند بزرگان مشاغل هیچ آب و برق و کاز با پول دلاری تلفن اصلاً نمیدونین چی به چیه با دلار گرانتر بعد زندگی مفت
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
با توجه به رشد دوبرابری دلار خیلی گرون نشده
پاسخ ها
ناشناس
| Turkiye |
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
قبل از رشد دلار بارها و بارها گرون شدن. واقعا فکر میکنی دنا پلاس 10000 دلار قیمت کارخونه می ارزه ؟ نه واقعا همچین فکری میکنی ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
پزشکیان تو مناظرات انتخاباتی گفت: ماشین چنده؟ خونه چنده؟ چند بود چند شده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
تن دکتر گرانیان سلامت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
آبو بریز اونجا که میسوزه!!!احمدی نژاد گفت!یادته؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
نافشون را با دلار بریدند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت