نوید محمدزاده که اخیراً به آمریکا رفته، ساکن خانه آیسان اسلامی از بلاگرهای بدنام شده و همین موضوع با انتقاد برخی طرفدارانش مواجه شده است. برخی طرفدارانش اعتقاد دارند نوید محمدزاده که طی یک دهه اخیر در اغلب فیلمهای مهم سینمای ایران حضور داشته و هنر بازیگریاش، تحسین بزرگان سینما و تئاتر را در پی داشته، باید پروتکلهای یک سلبریتی محبوب را در نشست و برخاست با افراد مختلف رعایت کند. این ویدیوها را میبینید.
مغز من هم ایضاً . اصلاً تحمل نسل جدید رو ندارم. میگم ادم بمیره که این صحنه ها رو نبینه
Farhad
کاری به نظر و دیدگاه این 12 میلیون ندارم که البته خیلی این عدد عجیبه، اما خوشحال اینقد برای خودم و وقتم ازش قائلم و اینقد بیکار نیستم که دنبال کسی روم که نتیجه یادگیری دو فحش و ناسزای بیشتر است. نسل عوض شده ولی همین نسل اگر بزرگ شود شاید تازه بفهمد که زمان موفقیت و پیشرفتش را به چه بیهودگی صرف کرده است.
ناشناس
اگر همه مردم دنیا هم در اشتباه باشند، من مسیر صحیح خودم را عوض نمیکنم
سلبریتی ها به خاطر پول اهداف مشترک تعریف میکنن و براشون چیزی مهم نیست!
اون خانم بازیگر هم یه مدت رفته بود خانه امیر تتلو هم یه نمون دیگه ست...
مساله ای که شما باید به عنوان رسانه برای مردم روشن کنید اینکه آیسان اسلامی کی هست و از کجا به اینجا رسیده با پول کی؟ بعد بفرمایید که بدنامیش از کجا نشات میگیره!