اجرای ۴۴۰ مورد قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی کرمانشاه

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: بیش از ۴۴۰ مورد ساخت و ساز‌های غیرمجاز، طی سال گذشته در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه و با دستور مقام قضایی قلع و قمع شد.
کد خبر: ۱۲۹۸۷۶۰
|
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹ 12 April 2025
|
4049 بازدید

اجرای ۴۴۰ مورد قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی کرمانشاه

کامران کریمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک، اظهار کرد: در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و با پیگیری همکاران امور اراضی شهرستان و همکاران مراکز جهاد کشاورزی در دهستان‌ها، بیش از ۴۴۰ مورد ساخت و ساز‌های غیرمجاز، طی سال گذشته در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه و با دستور مقام قضایی قلع و قمع شده است.

وی با تقدیر و تشکر از حمایت‌های چاله‌چاله رئیس سازمان، پورنوره مدیر اموراراضی استان و کلیه دستگاه‌های متولی، افزود: از این تعداد ۴۰۷ مورد با مساحتی حدود یکصد هکتار در قالب دستور موقت دادستان و ۳۳ مورد هم در سطح حدود چهار هکتار با حکم قطعی مقام محترم قضایی قلع و قمع شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کرمانشاه، با بیان اقدامات همکاران امور اراضی، تصریح کرد: از ابتدای سال‌جاری و در ایام تعطیلات نوروز هم کارشناسان گشت اموراراضی شهرستان کرمانشاه بدون وقفه مشغول رصد ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان بوده‌اند و در این راستا بیش از ۲۲۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز را شناسایی و با نصب اخطاریه‌های لازم و پیگیری‌های قانونی، از تخریب اراضی کشاورزی محافظت کرده‌اند.

کریمی در ادامه اضافه کرد: مردم کرمانشاه هرگونه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی را می‌توانند از طریق تلفن ۱۳۱ اطلاع دهند تا از سودجویی ‏برخی افراد و تخریب اراضی ارزشمند کشاورزی که ضامن امنیت غذایی جامعه است، جلوگیری شود. ‏

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت