آغاز طرح حامی برای جبران ساعات آموزشی ابتدایی‌ها

معاون ابتدایی آموزش‌وپرورش با اشاره به آغاز طرح حامی برای جبران ساعات آموزشی مدارس گفت: بسیاری از مدارس قبل از عید اجرای این طرح را آغاز کرده‌اند.
کد خبر: ۱۲۹۸۹۹۲
|
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵ 13 April 2025
|
8970 بازدید
|
۸

آغاز طرح حامی برای جبران ساعات آموزشی ابتدایی‌ها

به گزارش تابناک به نقل از آموزش و پرورش، رضوان حکیم‌زاده با اشاره به آغاز طرح حامی برای جبران ساعات آموزشی مدارس اظهار کرد: با توجه به اهمیت برگزاری ساعات کامل آموزشی، باید روی این موضوع تمرکز بیشتری داشته باشیم و بسیاری از مدارس قبل از عید اجرای این طرح را آغاز کرده‌اند.

وی افزود: دوره ابتدایی دوره یادگیری مهارت‌های سواد پایه برای دانش‌آموزان است و بنیانی برای یادگیری‌های بعدی است، اگر دانش‌آموز با ضعف این مرحله را سپری کند، امکان کسب موفقیت در مراحل بعدی برای او کمتر متصور خواهد بود.

معاون ابتدایی آموزش‌وپرورش تصریح کرد: در برنامه سال جاری طرح حامی را در نظر گرفتیم که حمایت آموزشی مستمر از دانش‌آموزان و یادگیرندگان است، بر اساس این طرح دانش‌آموزانی که در ارزشیابی کیفی توصیفی نوبت اول در دروس فارسی، علوم و ریاضی نتیجه نیازمند به تلاش بیشتر و قابل‌قبول را کسب کردند به‌عنوان جامعه هدف این طرح در نظر گرفته شدند که در واحد مدرسه با هدایت مدیر در قالب ساعت‌های جبرانی تلاش بیشتری می‌کنند.

حکیم‌زاده کرد: به‌این‌ترتیب دانش‌آموزان به اهداف یادگیری مورد نظر دست پیدا می‌کنند، طرح را در بهمن برای مدارس ارسال کردیم و موضوع شناسایی دانش‌آموزان در واحد مدرسه آغاز شد.

وی افزود: ارزشیابی کیفی و توصیفی در همه درس‌ها به‌ویژه چند درس مهم را مورد ارزیابی قرار دادیم، دستورالعملی را تدوین کردیم که در آن مشخص شده بر اساس شرایط مدرسه ساعات جبرانی در نظر بگیرند.

معاون ابتدایی آموزش‌وپرورش گفت: شرایط مدارس با یکدیگر متفاوت است و ما راهبری این موضوع را به مدیران محول کردیم تا با درنظرگرفتن شرایط بستر لازم را برای برگزاری برنامه‌های جبرانی فراهم کنند، این طرح به مدارس ابلاغ شده و اسامی دانش‌آموزان استخراج شده است، فرصت باقی‌مانده از سال تحصیلی دوران طلایی جبران برای ما است.

حکیم‌زاده مطرح کرد: تجربه نشان داده اگر چندین ساعت آموزشی برای دانش‌آموزان در زمینه ضعف آنها اختصاص داده شود دانش‌آموز به ریل عادی یادگیری بازمی‌گردد و می‌تواند بقیه مسیر را بدون مشکل طی کند.

وی ادامه داد: آزمون‌های عملی در خرداد برگزار می‌شود شرایط مناطق و مدارس متفاوت است و بسیاری از مدارس قبل از عید اجرای این طرح را آغاز کردند، امیدواریم بقیه مدارس نیز در فرصت باقی‌مانده از سال تحصیلی به این طرح پیوسته و اقدامات لازم در این خصوص را انجام دهند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
مدرسه ما تمام مدت و تا ۲۸ اسفند ماه باز و فعال بود ولی بعد از تعطیلات عید تمام مطالب را فراموش کرده اند. لطفا برنامه خوراک کشور مورد بازنگری قرار گیرد ۹۸ درصد دانش اموزان مطالب درسی را نمی توانند در ذهن خود نگهدارند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
طرح خوبیه البته برای معلم گرامی چون یک مبلغی برای اضافه کاری میگیره
میشه لطفاً در مورد طرح انتخاب معلم نمونه هم توضیحی بدید معلم پسر من بدون نظر خواهی خودشون به جای والدین رای مثبت دادند واز خودش تقدیر کرد در حالی که اصلاً معلم فعالی نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
شما هزینه دریافت کردید جالبه چون این طرح اصلا پولی نیست و معلمی که قابل قبول و نیاز داده قطعا از سال بعد ابن کار را نخواهد کرد روش توصیفی برای کشور ما خوب نبود
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
مدرسه پسر من گفته جبرانی ساعتی ۲۰۰هزارتومن هرکی میخواد ثبتنام کنه واقعا معلم که توانایی نداره در یکسال کارش خوب انجام بده با ۵جلیسه هم نمیتونه معجزه کنه
سمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
من خودم معلمم یه هزارتومانی اضافه برای طرح حامی ندادند بهمون ولی از قبل عید شروع کردیم...
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
جبرانی الان ساعتی ۴۰۰ هست چطوری ۲۰۰ زیاده
واقعا که همه چیز حق افزایش و تورم داره جز معلم...
مگه معلم انسان‌نیست.
در ضمن شما داری خصوصی میفرستی و خصوصی مشکلاتش حل میشه تا کل کلاس.
کاربر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
معلمی واقعا سخت است خدا صبرشان بدهد با این حقوق کم و دانش اموزان زیاد و درس نخوان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
سلام معلمها بچه های ضعیف رو نمیبینند براشون مهم نیست فقط به فکر پولند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت